Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel ragasszam vissza a...

Mivel ragasszam vissza a visszapillantó tükröt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Golf 5 az autó.

Történet a következő. Mentem az autóval és nagyobb gázadásnál észleltem, mintha rezonálna. Lehúztam az ablakot, megfogtam a tükröt és a kezembe maradt. Csak maga a tükörlap. Műanyag nélkül. Kérdésem az lenne, hogy mivel tudom visszaragasztani? Nemtudom, hogy mennyire speciális ragasztó kell, mivel fűthető.

Tippek?

2021. dec. 12. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Én FBS szilikonos ragasztóval ragasztottam vissza, másfél éve tart. Szintén motoros és fűthető tükör. A kétoldalas ragasztó nem vált be, a nyári meleget nem bírta.
2021. dec. 12. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Obiba, tescoba vagy intersparba lehet kapni ilyen ragasztót ?
2021. dec. 12. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a Praktikerben vettem, szóval szerintem lesz az Obiban is.
2021. dec. 12. 18:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2021. dec. 12. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyent vettem, nekem bevált,de lehet valakinek még lesz jobb ötlete.

2021. dec. 12. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Egy ilyenből mennyit kell használni? Fedjen azér rendesen, vagy elég pár pötty?
2021. dec. 12. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy a szélétől kb. 1 cm-re vékonyan körbenyomtam + a közepére pár csíkot. De előtte óvatosan tisztísd meg az tükör hátoldalát és műanyag tartót is. Továbbá előre állítsd olyan pozícióba a tükröt, hogy könnyű legyen a helyére tenni tükör lapot. Ne akkor kelljen vele játszani.
2021. dec. 12. 20:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerult, koszi!
2021. dec. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!