Mercedes A osztály vélemények?
A 160-as nagyon tetszik, kb. 2015-ös modellen gondolokodom.Valakinek tapasztalata?
Benzines vagy naftás? Kisebb távokra használnám.
Köszönjük utolsó, megszakértetted nagyon :D.
Biztos rohadni fog egy 2 éves Mercedes. Nyilván...
A 15 éves C osztály az tud rohadni, ha nem figyelsz rá oda. A 10 éves már nem. (Nekem pl olyan van. egy krva rozsdapötty nincs rajta). De biztos a 2 éve gyárból kigurult pár-10 ezer km-es Mercedes rohadni fog... Hol hallottad ezt?
Ad2: Kicsit drágább a fenntartás mint az átlag autónak. Megint csak lököd a bullshitet, amiket hallottál :D. Haverom 20 éves "megbízható" egyes Swiftjére többet költött 3 év alatt mint én a Mercimre.
Ti tudatlanok asziszitek minden ami "prémiummárka", az maga a pénztemető, és 3 havonta szervizbe kell vinni 2 millió Forintért... Pár éves autónak semmi baja nem lesz egy darabig. Utána lesz. Utána mindegyiknek van, nem csak a Mercedesnek.
5 Szövegértés az megy?
Nyugi nekem is mercim van.
5-6 evesen már sorban allnak fényezésen, persze van kivetel, nagyjabol egyetertek , de egy 5 éves Merci akkor is többe kerül mint egy 5 éves Skoda, mármint fenntartani
Elhiszed, hogy egy rahedli olyan skodát fel lehet mutatni, amire többet költöttek 5 év alatt, mint egy mercire?
Ezt nem lehet ilyen általánosságban kijelenteni...
Egy kedves barátom pont ezért jött egyszer hozzám. Második generációs A merci, első fék csere. Kapott egy 120ezres ajánlatot, mert hát merci, drágább az alkatrész, mondta a szerelő.
Azt tanácsoltam, hogy oda többet ne menjen vissza, és hogy értse, kikerestem neki egy toyota corollához a fékszettet és az autójához. Ugyan az a márka, az autók évjáratában két év eltérés. A merci újabb. Pár ezer ft különbség volt a fék között.
Megcsináltam neki én alkatrész árban kedvezménnyel.
Hogy miért drágább egy merci fenntartása, azt nem tudom. Több elektronika? Lehet, nem jellemző a hibára. Elrohad? Más is, a normális lakatos meg nem fogja kérdezni, hogy mit kell lakatolni. Drágább az alkatrész? Melyik? Pl a meyle ugyan annyiért ad merci talpas gömbfejet mint skoda gömbfejet.
De azért kikerestem szakalmetalnál:
Lemförder gömbfej mercinél: 15800, skodánál: 14000. Ugyan az az évjárat.
Nem lesz drágább csak amikor már 20 éves lesz és sorra megy tönkre minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!