Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A mentő gépkocsi-vezető...

A mentő gépkocsi-vezető eldöntheti hogy milyen tipusú gépjárművet vezet?

Figyelt kérdés
Tehát ha mentős vagyok eldönthetem hogy én mondjuk csak mentőorvosi gépjárművet fogok vezetni?

2021. dec. 11. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Van a mentőknek ragtapaszos autója, fehér swift, esetleg smart..

Neked arra kellene kérned magad. odamész, kiválasztod hogy macis, vagy halacskás ragtapasz kerüljön a bibire, és mindenki bódog.

2021. dec. 11. 21:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Remélem büszke vagy magadra. Tényleg nagyon menő vagy amikor egy olyan embernek szólogatsz be aki életébe egy rossz szót sem szólt hozzád
2021. dec. 11. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mire itthon önvezető/önrakodó kukásautók lesznek és a vért drónok szállítják akár több száz kilométerre addigra te már a nyugdíjkorhatárhoz leszel közel...
2021. dec. 11. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Pedig az cuki. Én örülnék neki, ha jönne egy macis ragtapaszos mini mentő, amikor seggre esek és lehorzsolom a farpofámat. És lenne egy külön telefonszám, amin ezeket lehet hívni. Ja de ezek is önvezetősek lesznek 5 év múlva szóval mindegy is.
2021. dec. 11. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk aki elbőgi magát egy hangos szótól, és egy húspogácsát sem tud megenni sírás nélkül az élből alkalmatlan bármi ilyen szakmára.
2021. dec. 11. 21:56
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 mivan ember? Ki a f*szom vagy te? :D életemben nem találkoztunk (remélem nem is fogunk) és te ilyen dolgokat állítasz rólam? WTF? :D
2021. dec. 12. 07:40
 17/17 anonim válasza:

3 féle kocsira mehetnél:

Mentőgépkocsi: enyhébb, kevésbé durva esetekhez küldik, legtöbbször szállítási feladata van csak (személyzete: ápoló, gépész)

Esetkocsi: komolyabb esetekhez küldik (személyzete: tiszt vagy orvos, ápoló, gépész)

Rohamkocsi: olyan, mint az eset, de jobban felszerelt (személyzete: orvos, ápoló, gépész)

Kezdőként esélyed nem lenne a két komolyabb kocsira menni, főleg úgy, hogy oda már illik egy ápolói végzettség a páv mellé, a "kiskocsin" meg igazából kb annyi lenne a dolgod, hogy cipekedj és asszisztálj az ápolónak, ha szükséges).

Szóval ha szeretnéd, próbáld meg! Nem való mindenkinek, tény, de ha egyszer beszippant, meghatározó pontja lesz az életednek. 😊

2022. jan. 5. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!