Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szabad az főútón smartal-és...

Szabad az főútón smartal-és egyéb kiseb városi autóval menni?

Figyelt kérdés

Mivel nem lenne egy nagobb autóra pénzem,gondoltam veszek egy mini coopert használtan,vagy smart,vagy fiat 500-at.

Lehetséges hogy főúton menjek?

#autó,főút,pénz
2021. dec. 11. 16:25
1 2
 1/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Még ha néhány SUV-os/németprémiumos az ellenkezőjét is gondolja, nincs megkülönböztetés személyautó és személyautó között méret alapján.
2021. dec. 11. 16:32
 2/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne? Van neked jogsid?

Még a mopedautóval is lehet közlekedni, pedig az aztán még az általad említett kisautók megcsufolása is!

Egyébként a felsorolt márkák, pont nagyjából mind kategóriájában presztízs kisautók, tehát kategóriában feláruk van egy hasonló Corsa, Ibiza, Yaris-hoz képest!

2021. dec. 11. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:
Persze. Van már jogsid? Ha igen, akkor h szerezted meg,h ezt nem tudod?!
2021. dec. 11. 16:56
 4/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem, ilyen mopedautókkal nem lehet. :)
2021. dec. 11. 17:12
 5/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
27%

Főúton valóban nem lehet mopedautóval menni, magán a kérdésen húztam fel magam, így nem gondoltam át, csak az általános közlekedést! Mea culpa

2021. dec. 11. 17:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel nem lenne egy nagyobb autóra pénzem" - a probléma az lehet, hogy sem a Smart, sem a Mini nem egy kimondottan spórolós autó, szeretnek szervizbe járni.

A három közül talán a Fiat 500 a jobb választás, de persze állapot függő is.

Főutakról egyik sincs kitiltva.

2021. dec. 11. 17:25
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
A Smart nem mopedautó, mehet főútvonalon, más kérdés, hogy érdemes-e olyan célra megvenni. (szerintem nem, sőt még városi szaladgálónak is inkább vennék Yarist)
2021. dec. 11. 17:29
 8/16 anonim ***** válasza:

"Mivel nem lenne egy nagobb autóra pénzem,gondoltam veszek egy mini coopert használtan,vagy smart,vagy fiat 500-at.

Lehetséges hogy főúton menjek?"

Nos, ez nem a méreten múlik, hanem a teljesítményen.

A Mini Cooper, pont egy elbacott konstrukciójú BMW motorral szerelt valami, baromi szerviz igényes, és szinte csak szakszervizben vállalják. BMW árakkal.

Ha csak ez a három játszik, akkor a Fiat, de szerintem nézelődj még.

2021. dec. 11. 18:19
 9/16 A kérdező kommentje:

8

Mondjuk nekem is jó egy fiat 500,vagy ennyi erővel egy suzuki splas,vagy kisebb nagyobb suzuki swift (úgy 5 éves)

2021. dec. 11. 18:25
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

hát inkább a swifted vedd.

ha a fenti malacperselyekből veszel akkor pár hét és fixen egy helyen fog állni mert lekotlik. :o)

2021. dec. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!