Honda nc700x vélemények?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok vélemények érdekelnének elsősorban, nagyobb vagy néha kisebb motorozásokra, főként túrázásokra kellene a motor.2021. dec. 8. 00:06
1/5 A kérdező kommentje:
Jajj és azt elfelejtettem, hogy lánynak alkalmas-e ez a motor?
2021. dec. 8. 00:08
2/5 anonim válasza:
Lányból is van 140 centi és 180 centi is ahogy testalkat is rengeteg lehet, ezt csak úgy lehet megtudni, ha ráül és kipróbálja, hogy neki milyen.
3/5 anonim válasza:
A kérdésből itélve még semmi köze nincs a motorozáshoz és ezért bizony ez nagy lenne neki.
Mármint a 700 az nagyon nem kezdőnek való.
4/5 A kérdező kommentje:
172cm vagyok, 56kg
És Honda cbf125-ről váltanék.
2021. dec. 8. 08:10
5/5 anonim válasza:
szerintem kifejezetten jó motor. Teljesítménye pont jó, gyakorlatilag A2-es kategória. Van benne ABS és bár a felépítéséből azt gondolnád, hogy magason van a súlypontja, nem! Mivel ez gyakorlatilag robogó vázra épített motor, elég alacsonyan van. Plussz jó pont neki, hogy tank helyén tárolóhely van.
Arra figyelj, hogy lehet belőle venni manuális és automata váltósat is. Mindkettő jó.
Az ülésmagasság kérdéses lehet, de azt csak kipróbálásnál tudod meg, hogy jó-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!