Mit tudok tenni, ha külföldről szeretnék motort hozatni, de nincs ilyen ismerősöm, én meg nem igazán akarok belevágni?
Mivel külföldön nagyobb a választék, sőt a mostani motorom is egyszer külföldi volt, csak azt közben behozták, majd a magyar tulaj később továbbadta nekem.
Arra gondoltam, hogy mivel a kinézett típusból nem sok van itthon használtan, újonnan már nem kapható, meg lehetne-e bízni valakit, aki külföldről behozatalban jártas, hogy szerezzen nekem egy adott típust keveset futott, szép állapotban...
De nem tom kihez forduljak...
Becsületesnepper hoz be autókat. Megpróbálhatod, hogy írsz neki, hátha motort is hoz neked.
Sok cég csinál ilyet itthon.
Hát lehet jobb lenne valakit találni, pl. ismerősökön keresztül. De tényleg ha itthon találnék, az lenne a legjobb.
Becsületesneppernek írtam, köszi. Hátha tud valaki megbízhatót, aki motorokkal foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!