Szoktátok használni a levegő belső keringetést az autóban?
Figyelt kérdés
Mire? Én picit feleslegesnek tartom ezt a funkciót.2021. dec. 4. 01:26
1/8 anonim válasza:
Ha valami füstöt okádó autó megy előtted és nem lehet megelőzni, akkor jó, hogy nem jön be a füstje az utastérbe.
2/8 anonim válasza:
Igen, ha klímázok, vagy gyorsabban szeretném ha fűtene. Kivéve ha fingottam.
3/8 anonim válasza:
Bocs törölni akartam az utolsó mondatot csak véletlen rá nyomtam a válasz küldésre.
4/8 anonim válasza:
Arra van, hogy ha klímázol, akkor gyorsabban lehűti az utasteret, mert nem a külső meleg levegőt kell hüteni, de ugyanígy gyorsabban is fel tudod füteni ilyenkor télen. Illetve amit előttem írtak, hogy bizonyos esetekben a szagokat is kint lehet tartani vele
5/8 anonim válasza:
Szoktam gyakran, mikor előttem megy valami füstokádó, vagy pl mikor falun tüzelnek és undorító füst van az egész faluban. A klíma és a fűtés is azonnal betolja az utastérbe a füstöt is, a belső keringetés nagyon hasznos ilyenkor. Illetve van még egy haszna, nyáron 40 fokban, mikor olyan gyenge az autó, hogy nem bírja már lehűteni az autót, akkor is jó, mert a belső, már nem olyan forró levegőt sokkal könnyebben lehűti, mint a kinti 40 fokos levegőt.
6/8 anonim válasza:
Ha a kinti levegő szennyezett (füstös, büdös)
Ha meg akarom könnyíteni a légkondi vagy a fűtés dolgát. Pl. Elektromos autóknál van értelme, mert így kevesebb energiát használ a hűtés/fűtésre.
7/8 anonim válasza:
Nálam az öreg kotlában ilyen nincs :D
Vagy elzárom kézzel a külső levegő beáramlását vagy kinyitom és utána tudom kapcsolni a ventit, csukott állapotban nem lehet.
De amúgy igen, elszoktam zárni.
pl. néha elszoktam menni egy jó nagy sertéstelep mellett ahol finom aromás illatok vannak, na ott bezárom :D
8/8 anonim válasza:
Jó dolog az mikor viszik a dögöt teherautóval és nem bírod megelőzni, vagy sertéstelep mellett megy az ember.
Máskor nem szoktam bekapcsolni, füst/egyebek nem igazán zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!