Ford focus vagy opel Corsa mindegyik 2001 évjárat Többi infó lent ?
Autó vásárlás előtt állok
Legtöbbször munkába járásra fogom használni, mellette programok, ide oda, vásárlás, Veszprém és Fejér megye távolságokat tennék meg ...
10 éve van jogsim
8 éve vezetek
Nem első autó lenne.
Ford focus (1.4 talán )
330e Ft
Évjárat 2001
Km 265
Műszaki 2023.12
Benzines
65LE
Opel Corsa 1.0i 12V servo
280e Ft
Évjárat 2001
Km 246
Műszaki 2023.04
Benzin
58Le
No vagyok.
Hogy jött ez az összehasonlítás? Nem is egy kategória a két autó.
A Focusnak inkább egy Astra G lenne az ellenpárja.
A Corsa inkább a Fiestával hasonlítható össze, de az ezres mókuskerék hajtású motorral még azzal sem.
Naja, ezek nem éppen egy kategóriájú autók.
Ha csak városban használnád akkor azt mondanám jó a Corsa is...
Vezettem egy ideig kis corsát, nem volt rossz de hosszabb távra rohadtul nem jó. Hangos, kicsi, kényelmetlen, pörgetni kell mint a barom, biztonságérzet nulla, vezetési élmény nulla.
Focust még nem vezettem de így látatlanban is inkább azt választanám!
Egyik autó se nyerte el a tetszésunket, sokat agyaltumk rajta.
Kérem szépen Volkswagen polo a befutó
Az állandó autószerelődet kellene megkérdezned. Hogy ő melyik márkához ért jobban, milyen bontókkal van kapcsolata, illetve mit tud mondani ugyanannyi információból, mint amit mi itt megkapunk.
Vagy ha nincs állandó autószerelőd, akkor nagyon nehéz lesz egy 20 éves autót üzemelteni.
Van autószerelőm,a szomszéd bácsi,volt munkatarsam
Átnézte az autót,ilyen jó állapotban 2001 még nem látott
Olajszűrot kell cserélni
Rohadas is szépen van kezelve
Szinte az összes 15-20 éves autó rohad
Nekem olyan kellett ami elvisz a-b helyre 30km naponta
Láttam ilyen szépen kezelt Polot. kb.6 hónap után kivirágzott a rozsda. Ez a festék alatt rohad, mint a zsiguli.
Nagyon nem mindegy, hol rohad a kocsi. Az ajtók alja elég költséges lehet, ezért inkább egy az egyben ki szokták cserélni bontottra, és színre tüsszentik az autónak megfelelően.
A C corsát azért írtam, mert lenézett autó. Olcsón lehet kapni jókat is. Ha a lánc csörög, azt kerülni kell, mert ha sokáig úgy járnak vele, kiveri a blokk oldalát, nem lehet kapni bontott idomot, mert sokan így járnak vele, mindig van vevő rá. De alapjában véve ennyiért-ami azért nagyon kevés lóvé autóvásárlásra- még itt érdemes turkálni. Az első generációs fábiák nem rohadnak, ha csak nem voltak törve. Az 1.2-es motort kerülni kell, de a régi 1.4-esek közül ha találsz karbantartottat, ami nem hengerfejes, azzal elkarikázhatsz még évekig gond nélkül. Valamiért nem hajlamos a rohadásra, nyilván nem az osztrák szétsózott példányokól írok.
A G astra is lenézett, mert állandóan ellenőrizni kell az olajszintet és utántölteni. Az is rohadós, de szinte mind a hátsó kerékjárati ívben, és a küszöbök hátsó sarkain rohad. Aki hajlandó együttélni az olajtöltögetéssel, annak kényelmes, takarékos autó lehet. Nagyon nincs áruk, mert töltögetni kell, és rengeteg van a típusból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!