Toyota Prius II vagy III? Nem tudok dönteni...Mi az előnye, hátránya?
Prius 3-ban nagyobb/erősebb a benzinmotor, de ugyanaz az elektromos rész. Így kicsit használhatóbb autópályán. A kettesre azt mondják, mégritkábban romlik el. De P3 sem arról híres, hogy többet áll a szervízben, mint amennyit mész vele.
Szerintem ülj bele mindkettőbe, hogy melyik áll közelebb hozzád, én is így választottam. P2-ben szarul éreztem magam. Nem volt kényelmetlen, pedig elég méretes vagyok. De érzésre... mint egy időutazás. A P3 meg hiába "beépítettebb", valahogy mintha körülötted lenne az autó. Nekem ez jött be leginkább. Illetve szerintem a P3 olyan forma amilyen, de közelebb áll egy modern autóhoz, mint a P2. Hogy megér-e legalább +1 milliót? Azt te döntöd el, hogy NEKED megéri-e. Nekem megérte.
A P3 hajtáslánca egy újabb generáció, emellett pedig az autó is ronda helyett nem rossz, tehát én a P3-at venném a kettőből.
Ha más is belefér akkor a P3 hajtásláncával ott az Auris vagy ami mégjobb a Lexus CT200h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!