Van olyan autókereskedés Budapesten, ahol 0%-os THM-el lehet megvásárolni az autókat, részletre?
1# Én ott élek, ahol most vettem így 0% THM-el tv-t, laptopot, ipadot, nyomtatót, telefont, stb, stb-t. És a nagy része mind máshonnan volt...🙂
Szóval gondoltam ugyan így, ugyan ezzel az erővel, autót is lehet venni...
De jó lenne, ha lenne...🙂🥰😁😇
Egy-egy kereskedés időnként csinál ilyen akciókat, ha a hitelt a márka saját finanszírozási cége adja. Általában magas önerővel, szóval a tőketartozás nem lesz sokkal több, mint egy drága TV esetében, így lehetséges a 0% THM. Opelnél Renaultnál láttam már ilyet.
Általános, bármilyen autóra vonatkozó ajánlat nincs, és nem is valószínű hogy lesz.
Pár tízezres esetleg 1-2 százezres műszaki cikk néha akciósan van 0% THM-mel ez eddig oké, a gond az, hogy az autó ennek sokszorosa árban, tehát senki nem fog kölcsönözni neked ekkora értéket úgy, hogy a pénze még veszít is közben (infláció ugye).
Amíg egy 2-3 százezres telefonnál/laptopnál belekalkulálják, hogy oké, akkor fizeted másfél évig, ennyi idő alatt ez a pénz romlott 20 ezer forintot vásárlóértéken, tehát ahelyett, hogy leakcióznám, azt mondom, hogy vidd 0% THM-re.
Egy 1,5 millió forintos autó esetében, ha csak 3 évre kapod 0% thm-re (ez nem is olyan sok, sokan inkább 5 évre vesznek fel autóhitelt, vagy tovább) 5% átlagos inflációval számolva a 3 év alatt a kereskedő bukna közel 250E forintot.
érted már miért nem kapsz nagy értéket 0% THM-re?
Új autó kivétel, ott is belekalkulálják az árba/ központi kedvezmények annyival alacsonyabbak.
Most kapásból találtam egy csomó 0% THM-mel autót kínáló kereskedést. Szóval, igen létezik. Hogy feltételeket szabnak?
Akkor is így lenne, ha 95%-so THM-mel adnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!