Peugeot Boxer-ben 2005ös hogyan tudok olajat cserélni? Hol találom az olajleengedő csavart?
Turbós autóba nem teszünk 10W-40-et. Bár van 1-2 olyan, aminek az a gyári előírása, de egyrészt értelmes ember abba sem tesz 10W-s olajat, másrészt egy 2005-ös Boxerbe 5W-30 és 5W-40 a gyári előírás. Szóval már itt elbuksz. Robbantott ábrát akarsz egy olajleeresztő csavar megtalálásához, ez is eléggé jelzés értékű.
Engedd el...
"én is furcsálltam mert túl híg"
A 10W az túl sűrű...
Az meg, hogy motort szereltél, de autót nem, semmit nem jelent. Ugyanaz a működésük. Olajteknő alul, rajta csavar. Nem igazán világos, hogy milyen adatot szeretnél tudni. Az olajteknő kiveri a szemedet, akkora. Azon pedig van egy csavar, ami szintén kiveri a szemedet. Ígyis-úgyis le kell feküdni alá, hogy leengedd az olajat, szóval nem értem a problémát. Lefekszel, megkeresed, kitekered.
Jogos
, igen túl sűrű bocs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!