Suzuki Swiftnek (2001) mennyire van olaj szaga?
Figyelt kérdés
A legtöbb régi autónak olajszaga van, arra lennék kíváncsi, hogy egy 2001-es Suzuki Swiftnek mennyire van olajszaga? Elképzelhető, hogy az 1,3 16 szelepesnek kevésbé van olajszaga mint az 1,6-osnak vagy az 1,3 8 szelepesnek? Az 1,3 16 szelepes újabb konstrukció mint a másik kettő.2021. nov. 27. 10:57
1/8 anonim válasza:
Annyira van olajszaga, amennyire koszos.
2/8 Vortrex válasza:
Keress rá használtautón az adott évjáratra és állítsd olajszag szerinti sorrendbe a listát
3/8 anonim válasza:
Nem tudom honnan szedted ezt, de én még a régi autókba se éreztem olajszagot.
Apám Swiftjében egyszer éreztem gázolajszagot, mert valami vacak kannába vitte a kollégájának és kiborult a hátsó ülésen :D
4/8 veterán vas válasza:
Nekem volt anno '62-es Octaviám (az már csak elég öreg) de sosem éreztem olajszagot.
Na jó, bevallom amikor cseréltem az olajat, akkor éreztem. ;)
5/8 A kérdező kommentje:
A legtöbb régi autónak ilyen büdös égett olajszaga van.
2021. nov. 27. 13:03
6/8 anonim válasza:
Ha új autónál folyik valahol az olaj és ráfolyik valami meleg részre akkor annak is olajszaga lesz.
Csak ugye újabb autónál még nem szokták magukat megadni a tömítések, szimeringek...
7/8 anonim válasza:
Csak annak amelyik eszi az olajat, de azt is jó esetben csak kívül érezni. Állapot számít itt is, nem a kor.
8/8 anonim válasza:
Akkor lesz olajszaga, ha tömörtelenségek vannak a rendszerben, és kijut az üzemanyga, kenőanyag, vagy kopott a motor, és eszi az olajat. Éretelemszerűen egy régi járműnél, pláne a magyar akrbantartási kultúra mellett ez sokkal sanszosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!