Motorazonosító nélkül átengedik az autót eredetvizsgán?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy autót, miután rendszám alapján lekérdeztem láttam, hogy műszaki záradékhoz oda volt írva: motorazonosítót nem tartalmaz. Így is átengedik eredetvizsgán?2021. nov. 26. 20:09
1/3 anonim válasza:
Persze, vannak olyan márkák amelyek nem adnak külön azonosítót minden egyes erőforráshoz.
2/3 anonim válasza:
Motorkód csak van. Motorszám nem szükséges lehet valamikor cserélték és nem adtak hozzá új számot mert lehet épp nem volt a csere darabon, olyankor új forgalmit csináltak amin nem szerepel a motorszám, de gyárból is gurulhatnak ki olyan autók amik alapból nem kapnak motorszámot csak motorkódot. Az alváz számnak kell stimmelnie mindenhol és beazonosítható állapotban kell legyen mert ez a lényeg.
3/3 anonim válasza:
Igen, például a Fiat Punto-nak sincs motorszáma, csak motorkódja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!