1év 6hónap friss műszakit kaptam, miért csak ennyit kaptam?
Eredetileg májusban járt le a műszakim, múlt hónapban vittem el műszakiztatni és sikeresen át is ment a vizsgán elsőre de nem októberi hónapot írtak rá hanem májust. 2021.05.xx (napra pontosan nem tudom)
Októberben vittem el, miért a májusit írták rá mintha akkor vittem volna el?! Most ez a koronavírus végett van így, mert sokan mászkálhatnak műszaki nélkül és ezért tolták vissza a dátumomat?

Nekem augusztusban járt le és most a héten vizsgázott le a tragacsom. Nekem 2023 novemberig, tehát a vizsgától számítva 2 évig érvényes a forgalmim.
Nálad valamit elhibáztak, szerintem mindenképp járj utána.
20 ezer Ft egy vizsga ha fél évvel megrövidítenek, az olyan, mintha 5 ezer Ft-ot kivennének a zsebedből.
Akkor mindenképp utána járok, köszönöm.
Érdekes, hogy egyik szerint jól van ez míg a másik azt mondja nem.. mindegy utána érdeklődök, biztosra megyek.

Lehet, hogy így védi magát a későbbi túlzsúfoltságtól az NKH.
Mert ha "valamikor" feloldják ezt a zárlatot, akkor mindenki -aki eddig halogatott- megrohanja a vizsgabázisokat. Nem lesz egyszerű sorbanállás.
És akkor két év múlva újra tömegnyomor lesz, plusz még hozzá azok is, akik időben vitték az autójukat.
Persze ez csak egy elképzelés. ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!