Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ebben a videóban hogy tud...

Ebben a videóban hogy tud folyamatosan driftelni a bmw?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=J0y6wM0aAgE

Semmiképp se akarom próbálgatni közúton de nem értem az ilyen fajta driftnek a módját. Mit csinál pontosan ilyenkor a sofőr hogy a kocsi halad és viszonylag szépen lassan de keresztben?

Nekem is van egy bmwm 2.5 sor hat sper nélküli de csak azt tudom elérni hogy egy pillanatra megcsússzon de béna és szar az egész, nem is nagyon látszik kívülről csak a gumit hallani meg amikor szedem vissza a kocsit egyenesbe akkor kacsázik az egész autó.

Mit csinál pontosan a sofőr hogy így viselkedik az autó?

Vagy ez amiatt van mert sperres és azzal nekem is menne már simán??

25/n

2021. nov. 25. 09:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van szilvike, mert nem elég jó a duda!!! :D
2021. nov. 25. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
#7 van amelyik kérdésnél más kort ír, mit tudom én már követni XD Van vagy öt profilja...
2021. nov. 25. 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
És a Yaris műszempillái megvannak már?
2021. nov. 25. 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt már w fütőműbeállításba is bele van nyúlva
2022. jan. 2. 18:24
 15/15 nagybela válasza:

Ez is mint minden más sport nagyon sok gyakorlást és ebben az esetben pénzt is igényel.

Van néhány hely, ahol csinálnak driftoktatást, meg lehet versenyeken is indulni, szóval ha van időd és pénzed, akkor meg tudod tanulni, amit a videóban is látsz.

2023. szept. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!