Melyik autó márka, típusra kell a legkevesebbet költeni?
Figyelt kérdés
Tudom, játékautó vicci micci, de rendes autókról érdekel.2021. nov. 25. 00:30
11/16 anonim válasza:
#10 és az egyik legdrágább is... Bár már lassan a Toyota túlszárnyalja - használt autó árakban legalábbis... Irreális pénzeket elkérnek értük.
12/16 anonim válasza:
#8 És szerinted a közhely miért közhely? Mert legalább részben, de sok esetben teljesen az igazságra épül. A bojréször-ös "CSAKATÉDÉI" kijelentések sosem válnak közhellyé, szerinted miért nem? :)
13/16 anonim válasza:
Amelyik autó napi használatban van arra előbb vagy utóbb, de költeni kell. Mert vagy nem lesz biztonságos vele közlekedni vagy egyáltalán nem lehet vele közlekedni. Szóval ha te keveset akarsz költeni autóra elmondom mit kell tenned. Kell keresned egy jó állapotú kis köbcentis benzines autót, ami egyszerű mint egy faék és nem rohad vagy ha kezd megindulni a folyamat akkor alváz/üreg védelem.
14/16 anonim válasza:
Nem a mondandóddal volt baj #12, hanem a tálalással. Konkrétan lehülyézted az addigiakat...
15/16 anonim válasza:
#12 és a boyracer tédéjit, meg a 20+ éves Honda vétekeseket én is utálom mint a xart...
16/16 anonim válasza:
#14 A válaszokat hülyéztem le, nem a válaszadókat. Mert a válaszok hülyék voltak. Aki az igazságon megsértődik, az magára vessen, de én nem sértettem meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!