Ha 260 km alatt megevett 1 liter olajat az autóm, akkor biztos hogy komoly baja van, vagy lehet hogy csak a PCV szelep rossz?
Tudom le leszek megint pontozva, mert bunkó paraszt vagyok és nem válaszolok rendesen, de annyira nem értem ezeket a kérdéseket.
1) 260km alatt 1 liter. Barátom... TÖK MINDEGY MI A ROSSZ. Ez a motor kuka. Komolyan azt hiszed, hogy ilyen brutális olajfogyasztás majd olcsón megoldható? Eredetileg lehet, hogy csak a PCV volt rossz, de gondolom b*sztad akkor megjavíttatni, mostanra meg szétnyomott belülről mindent.
2) Milyen választ vársz erre, meg egyáltalán miért fontos ez? Mi nem látjuk a motort. Mi semmi okosat nem tudunk erre mondani, hiszen nem látjuk. Lehet PCV szelep? Lehet hát, meg lehet az is, hogy nincs betekerve az olajleeresztő csavar és folyik mellette. Vagy a macska szétkarmolta a szelepfedelet és nyomja ki felül az olajat. A mi információink alapján (azaz, semmi) BÁRMI lehet. De amúgy is mivel leszel előrébb a válasszal? Ígyis-úgyis szar a motor, ígyis-úgyis drága felújítás lesz, akármit mondunk. Szóval mit számít a mi teljesen haszontalan véleményünk?
PCV szelep? Ugyan már....
Ha ennyi olajat fogyaszt kész Grand Canyon lehet a blokkban.
a torka véres, nem kicsit:)
milyen autó ez? valami fosvágen mi?:)
Biztos.
Ez nem a szelepszár szimering miatt füstölget, vagy kopás miatt csipegeti kaetgória, hanem konkrétan a kuka, de minimum persely- és gyűrűcsere vagy felújítás.
PCV-n szintén az életben nem megy el ennyi olaj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!