Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift Sedan 2002-be...

Suzuki Swift Sedan 2002-be milyen hangszórókat vegyek?

Figyelt kérdés

Tönkrement az egyik első hangszóróm az autóban, hátsó sosem volt, fejegységem sem mai darab úgyhogy úgy döntöttem szeretnék bele teljesen új szettet. Nem szeretnék hozzányúlni az ajtókhoz, nem szeretnék belefaragni semmit, úgyhogy marad elől a kb 10 cm-es hangfalnak a hely, hátulra pedig nem is tudom hány centiset kellene vásárolni pontosan. A kérdésem az lenne, hogy milyen hangszórókat lenne érdemes bele vennem, amik tuti belemennek, és nem gyáriak hanem valamivel azért jobbak annál? Nincsenek nagy igényeim, teljesen átlagos felhasználásra lenne. Árukeresőn nézegettem, de fogalmam sincs, mi lenne bele a jó, és így nehéz.

Ezt találtam eddig ami jó lehet:

[link]

Érdekelne erről is,hogy mi a vélemény, vagy ha magamnak válogatok jobban járok?

2021. nov. 23. 17:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy milyen fejegységet érdemes hozzá venni 15-20 ezerig, akár használtan is?
2021. nov. 23. 18:21
 2/2 Farkas999 ***** válasza:

Itt érdemes szétnézni:

[link]

2021. nov. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!