Milyen kezdő autót ajánlotok? A lényeg első sorban az lenne hogy jól nézzen ki és legyen olyan fényes, ha lehet így mondani, tehát ha megjelenek vele valahol akkor mondják azt, hogy: WAO
Amit még tudni kell: a keretem rá 7000-8000 ezer euró, nem baj ha kicsi benne a motor és nem bivaly erős a gép.
Pl: Audi a5 (azért nem jó, mert nagy benne a motor)
Shirocco (azért nem jó, mert kicsi motor mellé sok lovat pakoltak)
Ideális pl: golf5
Előre is köszi
A fényesseget egy körbepolírozassal megoldod, az ok. Ha mar jurcsit mondtal, hajrá mobile.de!
De a megjelenesnel azert a kocsi rendbentartása lesz a "menő", mivel lehet az hypercsillivilli, ha koszos ugysem latszik.
Motorikus elmelkedesed elég cink, ebben a formában nem tudom hova tenni, de kb az jön le, hogy akarsz egy 1.6/2.0 szívó motort. Az nem nagy de cserebe tul sok paci sem lesz, bar ez igy egy vicc.
A Golf V amugy nem rossz.
Na látom azért vannak agyhalottak és okoskodó emberek mindig, ami megértette annak köszi a válaszokat.
(nem mindenki az apja pénzére veszi a kocsit...)
Most mire is van szükséged? Egy megbízható járműare, vgy arra, hogy néhány ember WAOOOO hangokat produkáljon?
Azzal aztán nem vagy arrébb. ;)
egyébként a WAOOOO autókat nem megvenni nehéz. Ennyiből tudsz egy firebirdet is venni. Fenntartani lehetetlen őket.
Nekem van egy autóm, 4,5 millió volt, 8 éves.
3 év, 80e km
ez alatt:
futómű és járulékos dolgok: 720e
Teljes fék: 470e
8 olajcsere: 8x78000
1 csapágy: 68000
egy abs szenzor 47000
első futómű összekötő izébizék kormányplimplam: 170e
5 szett hátsó, 2 szett első gumi: 97000 / gumi
szervó, difi és váltó olaj egyben: 210000
felni kozmetika: 180e
bluetooth vevő : 120000
és mindezekre munkadíj, az apróságokat nem is írtam.
Megérte? Teljesen. Becsajoztam vele? Igen. Rá költöm évente azt a pénzt, amiből te WAOOOO-t akarsz? Igen.
Nem azért mert drága autó, vagy megbízhatatlan. Azért mert WAOOOO. Ilyenekbe nem tesco 10w40 való 20ezrenként, és megeszi a kopó alkatrészeket.
Sürgősen gondol újra, hogy ez bele fér-e a keretbe, ha igen, akkor hajrá. Én nem javaslom.
#18.
5 szett hátsó (10) és 2 szett első (4). az annyi mint 14 db abroncs.
Ez 97000Ft/db.áron, 1.356 000 Ft. csak gumira???
A kérdező egy kezdő autót szeretne......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!