BMW e90 325i vagy VW Golf 5 gti? 21 éves vagyok és szeretnék egy benzines autót ami elég erős és megbízható is. Melyik lenne jobb számomra?
Amíg nem ültél, vezettél, birtokoltál prémium autót addig ezt soha sem fogod megérteni, elmagyarázni meg nem lehet, teljesen más dimenzió még használtan is egy prémium autó, és nem kell egyből a kivagyiságra gondolni.
Apámat tudom felhozni, mindig is volt pénze, de mindenen megpróbálta megfogni a forintot, így utolsó nem prémium kocsija egy VW Bora 1.9TDI volt, azt mondta, ez mindenre jó, ez egy tökéletes kocsi.
Egyszer úgy, hozta a sors, hogy csak beleszeretett egy C osztályos Mercedes-be, bár a legutolsó porcikája sem kívánta azt az árat kifizetni érte, de miután elkezdte használni, rájött ő is, hogy miért van annak ekkora felára. Most gondolkodik, hogy lecseréli, de már Mercedes-en kívül másban nem is gondolkodik.
Bár a válaszodból süt a frusztráltság, de kívánom, hogy akkor legyél boldog abban amid van! Legalább önigazolod magad, és nem kerül sokba! :)
Meséld már el mitől lennék én frusztrált ha ilyen okos vagy. :D :D :D
Boldog vagyok az összes autómban.
Mindegyik olyan amint a pökhendi, látszatnak élő emberek nem néznek luxusnak, de igazából akkor sem lehet ilyen valakinek nagyon, ha pénze bőven van rá. :D :D
Nagyon vidám ember vagy, nincs is ezzel baj!
Meg szabad kérdezni, milyen autóparkod van, hiszen láthatóan büszke vagy rá? :)
Volt E90-es BMW-m nem ilyen motorral ugyan, de az mindenképpen igényesebb vagy minőségibb mint egy 5-ös Golf! Műszakilag nem ismerem ezt a motort így passzolom mennyire kényes bár a korai E90-esekre nem jellemző, ha volt gazdájuk, hogy problémásak lennének, inkább a facelift 2008 utániakkal lehet mélytorkozni!
A Golf 5 GTI egy nagyon jó kocsi, csak ebben az időszakban voltak problémák a 2.0TFSI motorral, ha ezeket orvosolták, vagy rendbe rakod, akkor az is egy jó kocsi, de így zsigerből biztos, hogy törődősebb mint a BMW!
Mint mikor előadja a csóró paraszt, hogy neki a tanyán a kiásott medencéje igazából ugyanolyan mint az uszodában a feszített tükrű, "há víz van benne lehet füjdeni is , mi különbség minek fizetnék én érte he??? "
Az ilyen Suzuki hajcsárok akik előadják, hogy autó autó, azok sose birtokoltak még BMW-t , mondhat bárki bármit, de nem egy kategória se kényelemre, se megjelensére, se teljesítményre.
És igen, meg kell fizetni az árát a szervizben is meg a vételkor is, de ezért prémium és ezért nincs minden parasztnak ilyen. Persze ha az ilyen okosnak leesne egy nagyobb összeg akkor biztosan nem a suzukit meg a toyotat nézegetné hasznaltautokon, hanem a legközelebbi BMW/AUDI/MERCEDES szalonba tévedne be nézelődni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!