Miért ugrál a fordulat amikor beindítom az autót?
Sziasztok. Golf 5 1.6 a delikvens.
Ha reggel elindítom, akkor néha amikor beindil 700-1000 között ugrál az alapjárat pár másodpercig, mintha le le akarna fulladni. Ilyenkor a világítás is pislákol. Mi lehet a probléma?
Most megy majd szervizbe, mert kb 2 havonta maximumról a minimumig eltűnik a víz. Lehet köze hozzá?
hat nem tudom, az en regi Fabiam is ezt csinalja hogy neha ugral, de ez ilyen. Egy hengerfej tomites azert nem par szazezer, de szerintem nem kell rogton erre gondolni. Ha nem fogy a viz, meg nincs olaj a viztartalyban akkor meg nincs olyan nagy baj, lehet igy jarni az autoval...
Nekem is volt mar hengerfejes, de ugyan ugy jartunk vele, nem fog motorkaros lenni, ugyis ujrasikoljak majd a hengerfalat(?), vagy nem tudom pontosan hogy mit de ilyenkor szoktak esztergalni is valamit ugy tudom. Na mind1, en tapasztalatbol mondom hogy karom nem lett belole, de te dontsd el :D Amugy a mai napig jarok azzal a kocsival, szooooval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!