Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen félelmetes/ijesztő...

Milyen félelmetes/ijesztő elejű autókat ismertek, ami ha megy este sötétbe a hátatok mögött megijedtek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 17. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
kálámpár gázsi, jogsi nélkül, egy törött opelban.
2021. nov. 17. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
2021. nov. 17. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

A legijesztőbb elejű kocsi aminek nem látom az elejét mert annyira a seggemben jön. Meg minden aminek román rendszáma van. Vagy bármi amiben újmagyarok ülnek.

De az sem volt kellemes, amikor M3-ason alapból ratyi hideg időben egy első generációs Swift mászott a seggembe 140-el. Hiszen ha fékezni kell, akkor megállni ő nem fog.

De az igazi para faktor az az autó amit nem látsz. Amikor kivilágítatlanul tolja neki valaki az éjszakában. Legjobb ha féklámpa sincsen, majdnem telibe vertem egy ilyet egyszer. De ha szemből jön akkor is megáll bennem az ütő, mert tudom, hogy életveszélyes amit csinál, mégsem tudok ellene tenni semmit.

2021. nov. 17. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

PRB rendszámu fehér, vagy RNP rendszámú kék Skoda Octavia.

(mozgó traffipax)

2021. nov. 17. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Amelyikre az van írva, hogy "Don Pepe". Jobb ha félreállsz, hamarabb lezúz minthogy kihűljön a pizza. :D
2021. nov. 18. 17:46
 16/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
Egy Kraz 5m-ről elég félelmetes tud lenni.
2021. nov. 18. 18:21
 17/17 anonim válasza:
Kraz. Nekem is.
2021. nov. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!