Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6C6 nincs fűtésem,...

Snooo1337 kérdése:

Audi A6C6 nincs fűtésem, fűtőcsapot cseréltem a viz felmelegszik, de nem fújja be a levegőt. Előtte volt néhol meleg de már semmi. A vizcsővek ahol elértem melegek. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2021. nov. 16. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

"Mi lehet a gond?"

Az a gond, hogy olyan dologhoz nyúlsz hozzá, aminek a működését sem érted. Cserélgess ki egyesével mindent, aztán majd egyszer jó lesz.

2021. nov. 16. 17:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszod. De nem véletlen cseréltem ki mivel elvolt törve a csatlakozója, csak nem tudok mindent leírni.
2021. nov. 16. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Így elsőre arra hogy levegő maradt a fütőradiátorban.
2021. nov. 16. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:

"elvolt törve a csatlakozója"

Akkor miért nem csatlakozót cseréltél?

Figyu, nem baszogatásból, de ha mindenáron magad akarod szerelni az autódat, mert

A) csóró vagy,

B) érdekel, és elfoglalod magad,

előbb gyűjts be minden elérhető információt szerelési útmutatókból/netről/fórumokról/fb csoportokból/stb., és értsd meg a javítandó probléma működési elvét.

A gyakori nem erre való. Itt simán kaphatsz rossz tanácsokat, amik elvisznek a málnásba.

2021. nov. 16. 17:37
 5/12 A kérdező kommentje:
kiváncsiságból raktam ki a kérdést. A fűtőcsap belseje is törött volt sajnos. Nem itthon szerelném, csak eddig egyik szerelő se ért rá. Gondoltam hátha itt valaki mondd valami okosságot amivel előrébb vagyok és talán valaki neki lát a szerelésnek...
2021. nov. 16. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Csak meleget nem fúj vagy egyáltalán nem fúj be levegőt?

Mert ha előbbi akkor levegős lehet a rendszer, ha utúbbi akkor rossz a ventilátor.

2021. nov. 16. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Aha, törött volt a belseje...

"Gondoltam hátha itt valaki mondd valami okosságot amivel előrébb vagyok és talán valaki neki lát a szerelésnek..."

Úgy hívják autó szervíz.

2021. nov. 16. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Amúgy ha eltörött a belseje lehet valahol eldugította a radiátort. Rossz hír az, mert azt csak úgy lehet tisztítani ha kioperálod a műszerfal alól
2021. nov. 16. 18:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Levegőt fúj, és a lapátok is állítódnak ha csesztetem a beállítást. Szóval nem tudom. Kedves negatív neked pedig annyit hogy nem én szeretném szerelni, de mivel egy szerelőnek sincs ideje igy gondoltam érdeklődök hiba kizárás miatt. Ha ez neked akkora gondot okoz keress elfoglaltságot.
2021. nov. 16. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha levegőt fúj akkor próbálj légteleníteni, bár lehet ennéla modellnél már automata a légtelenítés nem tudom. Ha az sem segít akkor el van dugulva.
2021. nov. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!