Park assistos új autót szeretnék, miért nem választható octaviahoz, ceedhez?
Figyelt kérdés
A régebbi modell octaviaból sok használtban van, de az újnál a konfigurátorban nincsen. Mintha kianak sem lenne a mostaniakban. Hasonló árban másik alsó középkategóriás kombik vagy SUVk közül melyekben rendelhető?2021. nov. 15. 12:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem a tobbsegnek nem jott be, tul komplikaltnak talaltak a hasznalatat meg lassunak. Most mar a legtobb autoba szimplan beteszik a tolatokamerat meg a szenzorokat aztan viszlat.
2/6 anonim válasza:
Lehet a chiphiány miatt nem tesznek beléjük most.
3/6 anonim válasza:
Az első ok mellett a másik az lehet, hogy a félvezető hiány miatt sok autógyártó a "felesleges" extrákat nem teszik rendelhetővé, ezzel az ahhoz használt chipeket a gyártás szempontjából lényegesebb elemekhez felhasználhatják. Szerintem ez is lehet az ok - bár a Hyundai / Kia nem vagyok biztos benne, hogy alkalmazott-e ilyen rendszert eddig bármelyik európai modellben.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg a chiphiány, a magasabban pozícionált modellekben úgy látom elérhető (golf, A3, sorento stb)
2021. nov. 15. 12:50
5/6 anonim válasza:
Tanulj meg tolatni azt meg van oldva a gond.
6/6 A kérdező kommentje:
Tetszenek az ilyen extrák, ha már így megdrágultak az autók, nem nagy tétel pluszban (tudom, hogy vagy 15 éve létezik)
2021. nov. 15. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!