Milyen autót ajánlanátok erre a célra? (Lent írom)
Üdvözlöm!
Ki milyen autót ajánlana, olyan célra,ahol 5 naponta járok meg egy kb 800-900km-t..illetve a többi napon pedig városban lenne használva, de ott nem sokat napi kb 30km-t..
Nagyon fontos lenne a megbízhatóság.
Ki mit ajánlana?😊 olyan 1.3millió forint értékig nézve.
(Ha lehet márka-tipus-évjarat- melyik motorral, ha adnak egy tippet)
Köszönöm!
1.4 benzines Renault Thalia ilyen arban lehet jo allapotut kapni.Hatalmas csomagter, a 98 lovas motor eleg eros,
megbizhato.
Szóval évi közel 50 ezer km-re keresel autót fillérekből, ami megbízható...
Nem lesz könnyű dolgod, ugyanis ekkor igénybevétel mellett még egy új autóra is sokat kell költeni és ha nem cseréled a dolgokat benne rendszeresen, akkor pár éven belül megbízhatatlan lesz...na de ennyiért kb 15 éves autókat kapsz, amik már amúgy sincsenek jó állapotban.
Mindenképp kettős tömegű és DPF / FAP nélküli 90 le körüli dízel. Ezeket bátran használhatod városban is, de pályázni is lehet velük és nem fogja megenni a tárcádat tankoláskor.
TDCI / HDI-ből van ilyen (meg az 1.3-as fiat multijet), illetve a koreai CRDI motorok közül a 90 le körüliek. Esetleg még a Toyota-féle 1.4 D4-d talán ilyen.
Köszönöm a válaszokat.
5-ös válaszoló! : hdi motorokban melyik ajánlott? Néztem, hogy többnyire peugeot és hasonlókban van benne,de ilyen 2004 körüli évjáratban ott meg mindegyikre azt mondják ,hogy elektronika miatt megbízhatatlan.
Te melyik évjáratból mit ajanlanál?:)
A toyota yaris 1.4 d4-d tényleg nem lenne rossz választás, jókat hallottam róla,csak az egy picit kicsi nekem.
Thalia 1.4 16v ről , amit az első válaszadó adott, arról mi a véleményed?:)
Köszi mindenkinek egyébként!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!