Nem adtam meg az elsőbbséget, feljelenthet?
Ilyen galamb lélekkel minél ritkábban ülj volán mögé.
Nem fog feljelenteni.
Nem történt baleset, nem fog ezzel senki sem foglalkozni utólag. A motoros sem, miután kidühöngte magát.
"az út végén bevárt és elkezdett követni"
Ha veszélyben érzed magad, állj meg, és hívd a rendőrséget.
Amúgy meg legyél figyelmesebb legközelebb.
A figyelmetlen mimózának ajánlasz vascsövet, meg gázsprét. Neked is elment az eszed.
Én biztos nem állnék meg ha nem történt baleset.
Ilyenkor szokott az lenni, hogy kicsit idegesebb az illető és vagy lekever egy pofont vagy belerúg az autódba.
Utána lehet feljelentgetni de ha rendszám se volt a mocin akkor kb cseszheted is. Nem egy ilyen sztorit hallani.
Nem fog feljelenteni. Egy tanulság van, figyelj jobban, mert ha ő 200 felett is jön es te elkaszálod akkor is minimum egy hosszú és lelekölő eljarás következik.
Kb 35 ezret megyek évente, ennek 15%-at motorral. Nem megyek gyorsan, piros is a moci, lampaja (2 db jó nagy + helyzetjelző) gyujtassal mar ég es tökéletesen jól is vilagít, megis ez alatt a kb 5000 km alatt nagyjaból 10x kijönnek elém. Kedvencem amikor miközben kijön az arc lefagy es megáll keresztben a felezőnél.
Egy szó mint 100, nagyon erdemes figyelni, mert több cikk is iródott mar arról, hogy pl a motoros kicsi, de velhetöen gyors, a dömper nagy es lassú. Agyunk ezt ugy fordítja, hogy a dömper veszelyes, nem megyünk ki elé mert fajni fog, a motor meg nem ezert kisebb a veszélyerzet könnyebben döntünk az elé való megindulásról.
A szóban forgó motoros reakciója nem korrekt, de mivel eletveszelyes helyzetet mentett erthető szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!