Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen 3.6 v6 benzinmotorj...

Volkswagen 3.6 v6 benzinmotorjáról mit lehet tudni?

Figyelt kérdés

A neten sajnos kevés infót találtam róla.

Ez szívómotor? Mennyire megbízható?

2009 körüli passat cc-ben néztem, ha ez valamit számít.

A szopást már megszoktam a 15 éves dízel, sokat futott bmw-vel, ha csak egy kicsit megbízhatóbb, az már jó lenne nekem.

A szervizek mennyire értenek ehhez a motorhoz?

2021. nov. 13. 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Az összes európai V motor egy hulladék. Nem tudnak V motort gyártani. Mindig van vele valami gáz.
2021. nov. 13. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
43%

Külföldi forumokat olvass, itt ha nagy mázlid van, akkor talán akad 1 vagy nagyon max 2 tulaj.

[link]

1-es nagyon tudatlan vagy, dízelből a vw csoport 3.0 v6 tdi a legjobb kb a világon.

2021. nov. 13. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy 2-es írja, a 3.0 V6 TDI a világ egyik legjobb motorja, ezt csak tapasztalatból megerősíteni tudom.

Amúgy a 3.6 V6 benzin is baromi jó. Nem egy gyakori motor. FSI, azaz közvetlen befecskendezéses. Elvileg ezek is hajlamosak a kokszosodásra, de nem olyan vészes. És igen, szívó motor, ezek még nem turbósok, a 3.0 V6 volt turbós és kompresszoros is egyszerre. A Passat CC nagyon fain autó, a 3.6 V6 motorral szereltek, tudtommal alapból full extrásak mind, nem lehetett fapadosan venni. Szóval már ezért is megéri. Ilyen, hogy a szervizek nem értenek egy adott motorhoz, nem létezik, csak megfelelő helyre kell vinni (nem márkaszervíz!).

2021. nov. 13. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

A lepontozó brigád itt is felütötte a fejét.

Az egyes vagy egy falusi kóklerhez vitte a járgányt aki megállapította a hozzá nem értését, ebből kijött az, hogy sz@r az autó. Vagy ő maga próbálta megberhelni egy 13-as kulcsnyílású csillag-vilással és egy köteg bálamadzaggal.

Igen, hülye az összes mérnök. Szép estét.

2021. dec. 3. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!