Volkswagen 3.6 v6 benzinmotorjáról mit lehet tudni?
A neten sajnos kevés infót találtam róla.
Ez szívómotor? Mennyire megbízható?
2009 körüli passat cc-ben néztem, ha ez valamit számít.
A szopást már megszoktam a 15 éves dízel, sokat futott bmw-vel, ha csak egy kicsit megbízhatóbb, az már jó lenne nekem.
A szervizek mennyire értenek ehhez a motorhoz?
Külföldi forumokat olvass, itt ha nagy mázlid van, akkor talán akad 1 vagy nagyon max 2 tulaj.
1-es nagyon tudatlan vagy, dízelből a vw csoport 3.0 v6 tdi a legjobb kb a világon.
Ahogy 2-es írja, a 3.0 V6 TDI a világ egyik legjobb motorja, ezt csak tapasztalatból megerősíteni tudom.
Amúgy a 3.6 V6 benzin is baromi jó. Nem egy gyakori motor. FSI, azaz közvetlen befecskendezéses. Elvileg ezek is hajlamosak a kokszosodásra, de nem olyan vészes. És igen, szívó motor, ezek még nem turbósok, a 3.0 V6 volt turbós és kompresszoros is egyszerre. A Passat CC nagyon fain autó, a 3.6 V6 motorral szereltek, tudtommal alapból full extrásak mind, nem lehetett fapadosan venni. Szóval már ezért is megéri. Ilyen, hogy a szervizek nem értenek egy adott motorhoz, nem létezik, csak megfelelő helyre kell vinni (nem márkaszervíz!).
A lepontozó brigád itt is felütötte a fejét.
Az egyes vagy egy falusi kóklerhez vitte a járgányt aki megállapította a hozzá nem értését, ebből kijött az, hogy sz@r az autó. Vagy ő maga próbálta megberhelni egy 13-as kulcsnyílású csillag-vilással és egy köteg bálamadzaggal.
Igen, hülye az összes mérnök. Szép estét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!