Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egymásba tolattunk egy autóval...

Egymásba tolattunk egy autóval. Most mi lesz?

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán egymásba tolattunk egy másik emberrel. Mindkettőnknek furgonja volt. Mindkettő furgon céges. Románok voltak de teljesen normálisak.

Neki kicsit horpadt lett az oldalajtó nekem a bal hátsó tükör tört szét meg lett pici horpadás az autó sarkán. Nem hívtunk rendőrt se mást. Kárbejelentőt se irtunk. Szóltam a főnökömnek és ő is. Nekem a főnököm nem mondott rá semmit csak hogyx enyje bejnye hétfőn kicserélik a lápmát.

Viszont a másik furgonos kér kárbejelntőt így utólag a biztosító miatt.

Kérdésem hogy ez engem mekkora anyagi tehert jelent?

Meg ha az én főnököm nem kér se kárbejelntőt se semmit akkor csak az övéké kérhet?

Előre is köszi.

2021. nov. 12. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő kér kárbejelentőt, akkor gondolom téged akar vétkesként ráírni. Ebben az esetben a te biztosítód fizet és ezek után vagy megtérídet a biztosítónak az okozott kár összegét vagy X forinttal drágul a KGFB. Mivel a kocsi céges te biztos nem fizetsz semmit.

Én biztos nem írnám meg utólag a kárbejelentőt románokkal, hívjatok gcinek nyugodtan, ki tudja még milyen kárt rád nem vernek így utólag gondolva, hogy úgyis a te biztosítod fizet.

2021. nov. 12. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan baleset volt, ahol szerintem nem lehet 1 vétkest kiemelni, mindketten hibáztatok.

"Így utólag" meg nem írunk alá semmit, azt rak bele amit akar. Ha annyira fontos lett volna akkor ott a helyszínen megírtátok volna.

Szerintem hagyd a francba.

2021. nov. 12. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Vicces amúgy, hogy szerinted egymásba tolattatok, de a sérülések alapján te tolattál bele a másik oldalába.

Vagy a másik oldalazva tolatott?

2021. nov. 12. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez így 50-50?

Mert akkor hiába a karbejelento. Nem fog fizetni a biztosító.

2021. nov. 12. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!