Egymásba tolattunk egy autóval. Most mi lesz?
A mai nap folyamán egymásba tolattunk egy másik emberrel. Mindkettőnknek furgonja volt. Mindkettő furgon céges. Románok voltak de teljesen normálisak.
Neki kicsit horpadt lett az oldalajtó nekem a bal hátsó tükör tört szét meg lett pici horpadás az autó sarkán. Nem hívtunk rendőrt se mást. Kárbejelentőt se irtunk. Szóltam a főnökömnek és ő is. Nekem a főnököm nem mondott rá semmit csak hogyx enyje bejnye hétfőn kicserélik a lápmát.
Viszont a másik furgonos kér kárbejelntőt így utólag a biztosító miatt.
Kérdésem hogy ez engem mekkora anyagi tehert jelent?
Meg ha az én főnököm nem kér se kárbejelntőt se semmit akkor csak az övéké kérhet?
Előre is köszi.
Ha ő kér kárbejelentőt, akkor gondolom téged akar vétkesként ráírni. Ebben az esetben a te biztosítód fizet és ezek után vagy megtérídet a biztosítónak az okozott kár összegét vagy X forinttal drágul a KGFB. Mivel a kocsi céges te biztos nem fizetsz semmit.
Én biztos nem írnám meg utólag a kárbejelentőt románokkal, hívjatok gcinek nyugodtan, ki tudja még milyen kárt rád nem vernek így utólag gondolva, hogy úgyis a te biztosítod fizet.
Ez egy olyan baleset volt, ahol szerintem nem lehet 1 vétkest kiemelni, mindketten hibáztatok.
"Így utólag" meg nem írunk alá semmit, azt rak bele amit akar. Ha annyira fontos lett volna akkor ott a helyszínen megírtátok volna.
Szerintem hagyd a francba.
Vicces amúgy, hogy szerinted egymásba tolattatok, de a sérülések alapján te tolattál bele a másik oldalába.
Vagy a másik oldalazva tolatott?
Ez így 50-50?
Mert akkor hiába a karbejelento. Nem fog fizetni a biztosító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!