Lada 2105-be szervót?
Figyelt kérdés
Szeretnék az autóba egy szervót rakni. Hogyan lehetne ezt megtenni? Melyik autó szevója lenne a legideálisabb? Tudom, hogy generátort is kell hozzá cserélni az se lenne probléma. Csak ötleteket szeretnék!2021. nov. 9. 01:29
1/10 anonim válasza:
Mondjuk úgy, mindegy, ne haragudj, de ha így kezdődik a dolog, hogy miként lehet ezt emgtenni, akkor inkább ne állj neki, mert abból nem lesz még egyszer normálisan vezethető autó, ez nem olyan, hogy beleteszem, pláne úgy hogy teljesen típusidegendolog.
2/10 anonim válasza:
Tudok neked benne segíteni. Énis teszek szervót az utcai 2107-esembe. Egyébként Suzuki szervót szoktak beletenni. Pesten lehet kapni, énis ott vettem. És nem kell másik generátor.
3/10 anonim válasza:
Ilyen sokat parkolgatsz vele? Vagy miért kell ennyire a szervo bele?
4/10 anonim válasza:
Ha rendben van az első futómű akkor nem olyan rossz az szervó nélkül.
Tehát ha minden csapágy, csapszeg jó akkor nem nehéz a kormányzás.
Először azt tetesd rendbe. De a szervót szerintem nem lehet rá bütykölni.
5/10 anonim válasza:
Én remekül megvagyok szervó nélkül. Parkolással sincs gond, kicsit mozgatni kell az autót előre-hátra közben.
6/10 anonim válasza:
Minek bele szervó? A 05-07-nek piszok könnyű kormánya van, még a 7-éves unokahúgom is vígan tekergette állóhelyzetben...
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen leginkább parkolás miatt szeretném.
2021. nov. 9. 10:34
8/10 anonim válasza:
Vajon miért is kellene generátort cserélni?
És főleg mire?
9/10 anonim válasza:
Egyes típusok rengeteg áramot felvesznek. Jobban kifejtsem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!