Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elévül sikeres kresz-és...

Zsöbi kérdése:

Elévül sikeres kresz-és forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Miután sikeres kresz és forgalmi vizsgát tettem, sajnos egy közeli hozzátartozó család életét vesztette autóbalesetben. Így én eldöntöttem, hogy soha nem szeretnék vezetni. Az elsősegély vizsgámra már nem mentem el. Ez kb. 3 évvel ezelőtt volt, és azóta megszületett a gyermekem, és beláttam, hogy muszáj lesz vezetnem. Kérdésem az lenne, hogy most mindent előről kell kezdenem? Elévült amit eddig megcsináltam? Természetesen, már bánom, hogy gyermek fejjel így gondolkoztam korábban😰

2021. nov. 8. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

KRESZ elévült volna, de csak a forgalmi vizsgáig. Az meg nem évül el.

Elsősegélyt kell csak elvégezned, meg az orvosi alkalmasságot talán.

2021. nov. 8. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Igen, 2 év után.
2021. nov. 8. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A sikeres forgalmi vizsga nem évül el, akik folyamatosan vezetnek, azok sem vizsgáznak újra időnként. Az elsősegély vizsgát mindenképp meg kell csinálnod a jogosítvány átvételéhez. Ha a korábbi orvosi alkalmassági papírod megvan és érvényes, akkor azt nem szükséges újra megcsinálnod.
2021. nov. 8. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!