Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót éri meg venni ma...

Milyen autót éri meg venni ma 650.000 Ft-ért?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új autót, de teljesen tanácstalan vagyok. Annyi lenne az elvárásom, hogy egy kicsit modernebb legyen, dízel, keveset fogyasszon, ne legyen lomha és a fenntartása se legyen vészes. Persze ne női autó legyen :D Jo, ha kicsit nagyobb.

23F

2021. nov. 8. 12:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom, hogy ennyi pénzből kicsi és lomha autókat nézz, ha jót akarsz, abból kaphatsz talán olyat, amivel még elgurulsz pár évet.
2021. nov. 8. 12:39
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy az elvárás túl sok a pénz meg túl kevés.
2021. nov. 8. 12:43
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi pénzből a következők az ajánlataim: Ford Fiesta, Opel Corsa C, jó állapotú egyes Focus, Renault Clio, Skoda Fabia egyes, esetleg Seat Ibiza, Ignis, Wagon, Liana, Mazda 2 első generációs, Honda Jazz, Aygo, Yaris...
2021. nov. 8. 12:51
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

#3 jókat ajánl.

Én annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy ennyi pénzért dízelt venni nagyon erősen kockázatos dolog. Lerúgott, öreg autók vannak csak dízelből, amik semmiképpen nem a megbízhatóság kritériumai.

Lehet venni még évekig használható, nem drágán fenntartható autót ennyiért, de akkor egyszerűbb, lehetőleg szívó benzinmotoros típusokat érdemes nézegetni.

Hozzátenném még a listához a békalámpás Corollát, a 'ZZ' motorkódos benzinesekre jellemző az olajfogyasztás, de egyébként örök élet, csak a rohadásra kell figyelni. Az nem is egy olyan kicsi autó, bár nem is nagy.

2021. nov. 8. 13:03
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Micsoda elvárások aprópénzért:D
2021. nov. 8. 13:03
 6/25 A kérdező kommentje:
Az autót nagyjábol 2 évig használnám, mialatt gyűjtenék egy komolyabbra. :)
2021. nov. 8. 13:08
 7/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ne vedd me es gyujts meg ket evet komolyabbra...a 650 a teljes penz vagy csak a vasarlas? Csak mert ebben az ertekben tegyel felre kb 100-200-at szervizekre es akkor mar ott vagyunk, hogy 450-bol nagyon nagy mazlival fogsz ki hasznalhato autot...
2021. nov. 8. 13:15
 8/25 anonim ***** válasza:
91%

2 évre autót venni hatalmas pénzpazarlás, főleg a mai felfújt autóárak mellett. Ami nem nagy gáz, ha van pénzed, de neked nyilvánvalóan nincs.

Ha nagyon hajthatatlan vagy, akkor válogass #3 ajánlatai közül, egyetértek majdnem mindegyikkel. De ha hallgatsz az ész érvre, akkor a többiek válaszát fogadod meg és nem veszel most semmit, mert amit te szeretnél, az anyagi értelemben felér egy tökön rúgással.

2021. nov. 8. 14:56
 9/25 anonim ***** válasza:

Én olyan 800-ból (szervíz és papírmunkával együtt) G Astrát vettem úgy, hogy mondhatni elégedett vagyok. Se nem dízel, se nem modern, se nem eszik keveset. A nem drága a fenntartása az mondjuk megvan. A olcsó dízel még bele is férne a keretbe, de ennyi pénzért még a klíma is kérdés, nemhogy a "modern" autó.

Meg őszintén a kérdésedből van egy olyan érzésem, hogy nincs szükséged a dízelre se. Biztos 650-ből akarsz olyan autót amivel évi 20-30 ezer km-t mész?

Úgyhogy vagy marad a kicsi benzines fapados autó, vagy ha teheted akkor gyűjtögess még. :)

2021. nov. 8. 15:06
 10/25 A kérdező kommentje:

Van pénzem, 650-et össze tudok szedni 2-3 hónap alatt autóra, viszont elég sürgősen kéne egy. Ismerősömék fél éve vettej egy Focus MK2-t 650-ért, azóta sincs baja :)

2. autóm lenne, addig, amíg nem tudok összeszedni 2-3 milliót egy normálisabbra.

2021. nov. 8. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!