Volvo v40 Azt mondják jó, Csak ne dízelbe vegyem. Pedig nekem az kellene. Valami baj van az 1.9 Dci motorokkal?
Adagolós?! Bár igaz, a V40-est is elég régen gyártották. Én 2018-ban néztem új autót, pont a V40 is bekerült az esélyesek közé D3 motorral. Nekem semmi bajom nem volt vele, első benyomások alapján nem egy rossz minőségű autó. Amiért egy másik, kisebb presztízsű márkára esett végül a választás: ugyanannyi pénzért bővebb extralista belefért máshol. Valamint a beltere nem teljesen az én világom. 2018-ban már kifutó modell volt a V40. Ez nagyon látszott abból a szempontból, hoyg a belső formaterv nem volt már éppen friss.
Motorikusan hosszú távú tapasztalatom nincs vele. A tesztúton nekem kellemes volt. Bár lehet ez nem pont az, mint amiről kérdezel.
20 éves autó; ha rossz lenne már bontóban figyelne.
[link] oldalra regisztrálj be és kérdezz rá. Ott mindent tudnak ezekről az autókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!