Elméletben egyik sem egyik pillanatról a másikra hibásodik meg. Fix mélygarázs parkolóhelyem van évek óta, ha valami van azt rögtön látom. Péntek este megálltam, vasárnap már ott volt az olajfolyás a kocsi alatt :D
2 éves autónál nem nyitogatod felesleges a géptetöt, úgy is működik. Eleinte gondolom cska szigárgott, de a blokk hátsó oldalán a generátor felett. Gondolom amikor hosszabb távot mentem vele akkor már több szivárgott ki és a generátor keltette légmozgás meg vitte..
Mi a baj a karosszériával?
Nem tetszik,vagy biztonsági szempontból van vele baj?
Az én Opelem 10 éves,apósomé 18 éves.
Nincs rajtuk rozsda.
20 éves autóknál engedtessék már meg,hogy elkezdjen rozsdásodni.
Sok függ a használattól is,a tárolástól.Nem mindegy,hogy áll alatta a víz parkoláskor,vagy száraz helyen van.Ilyen kis apróságok az évek során összeadódnak,és ha nem figyel az ember,5 évesen is elkezdhet rozsdásodni
Én pl nyáron árnyékos helyre parkolom,madársz@rt lemosom,de ha lemosom es levaxolom,mintha új lenne,olyan a fenye.
Tehát ne altalánosítsunk.Fordba,Mazdába is láttam már 10 év alatti autót rozsdásan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!