E kategóriát csak meglévő C kategóriás jogosítvány után lehet elvégezni?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, hogy a C+E kategóriás jogosítványt meg lehet szerezni egyben, viszont a napokban egy autósiskola honlapján ez a szöveg fogadott a C+E kat. jelentkezési feltételeknél: "Érvényes C kategóriás jogosítvány"
Ha jól értem, először külön kell csinálni egy C kat.-os jogsit, és csak azután lehet C+E-re jelentkezni?
2021. nov. 4. 16:55
1/4 anonim válasza:
"Eddig úgy tudtam, hogy a C+E kategóriás jogosítványt meg lehet szerezni egyben"
Rosszul tudtad, ilyen nincs.
2/4 anonim válasza:
Az "E"-s kategóriáknak mindig előfeltétele, az alap kategória.
Tehát pl. a "BE"-hez kell a "B", a "CE"-hez kell a "C", stb.
3/4 anonim válasza:
Mégis hogyan gondoltad?
Személyautó után egyből nyergesre ülsz, mert abban benne van a C ?
4/4 anonim válasza:
Régen meg lehetett. Az idősebb korosztály 80%-a a katonaságnál csinálta meg, volt aki egyszerre majdnem mindent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!