Mire mondják a kötegelést programozáskor?
Ma viszem programoztatni/optimalizálni az autóm. 1.9tdi Volkswagen Passat 1Z motorkódos. Vezérlő cserélve lesz mert elvileg a műanyag házas "buta" nekem meg van egy AHU kódosból kivett és azt mondta teljesen jó lesz,de nem is ez a lényeg. Aki írni fogja aztmondta lehet, hogy kötegelni kell, de nem biztos. Mit takar pontosan ez a kötegelés fogalom?
Személy szerint, bennem az van hogy újra kábelezni a motort... "
De javítsatok ki ha tévedek. Köszönöm a segítő válaszokat!
tőle kérdezd mire gondolt
kötegelni kábeleket szoktak
Lehet, hogy arra gondolt, hogy a vezetékkötegbe be kell rakni egy közbenső darabot, a két végen átalakító csatlakozóval.
Vagy hogy annyit kér majd, hogy a bankjegyeket kötegbe kell kötni. Egy "köteg pénz"-t.
Egy köteg, az kb annyit jelent, hogy valamiből több darab összekötve.
Ha kábel, akkor egy műanyag pillanatszorítóval (#1 válasz)
ha pénz, akkor egy papír szalaggal (#2 válasz)
de lehetnek papírok (iratcsiptetővel) virágok (befőttes gumival) vagy újságok az iskolai papírgyűjtéskor(spárgával)
Szerintem egy szakmai szleng, kár túllihegni.
Semmi bajod nem lesz belőle, a munka előtt érdezz rá!
Ha mellébeszél vagy zavaros választ ad, akkor csak egy lehúzós szöveg.
Ott még az is bele van kódolva, hogy manuális-e a váltó vagy milyen típusú féknyerged van.
Egy példa:
Az én A4-emben ez 09555 és 04255.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!