Mercedes A-osztály fiatalos vagy csajos?
Az utolsó két generációra de főleg a mostanira gondolok.
Inkább csajos, vagy egy sportosabb kinézetű srácoknak is jól áll?
Mondjuk egy ilyen nem éppen csajos, de egy alap verzió pirosban az.
Szerintem meg egy bmw inkább nőies ehhez képest, ha lehetne ilyet mondani.
Meg a suzuki, opel is.
Nézd én 38 éves vagyok és egy Audi S1-el járok amire még a tesztelő szaksajtósok is azt mondták, hogy műkörmös nő autója, aztán mentek vele és őőő rájöttek, hogy ez veszélyes közútra és a látszat ellenére nagyon nem női autó!
Na Kb az A osztály is ilyen sokan külsőre ítélnek, az ugyan nem derül ki a kérdésedből milyen motorral veszed, de olyan lényegtelen, a laikus számára úgyis "csak" egy A Merci mint ahogy az enyém is "csak" egy A1 Audi látszátra!
A konklúzió nem másnak veszünk autót, te mit akarsz, mi tetszik?
Én pl vehettem volna valami batár dögöt ennyiért, de imádom a sleeper autó feelinget, hogy ezzel a "kis szarral", letolom az autók elég jelentős részét az útról, mert semmibe se nézik, és amikor na majd ők odelépnek, én még így jelzem, hogy amúgy én még mennék! :D
Persze ez már nyilván szimplán egó, de a lényeg, ne másnak akarj megfelelni, én semmiben nem akarok másnak megfelelni! Ruhában is pl a 90-es évek hip-hop kultúráját követem ami szintén sok emberből ellenszenvet vált ki, de pl melóhelyen a szakmai tekintélyemmel kivívtem a tiszteletem, az utcán meg lehet azt hinnéd rólam, egy utolsó drog díler vagyok!
Valahol ezt jelenti az egyéniség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!