Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy E11 Corollát érdemes...

Egy E11 Corollát érdemes lecserélni egy Suzuki SX4-re?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit felszereltebb, biztonságosabb, újabb kocsit, amibe könnyű a ki-be szállás is. Egy 2008-as 1.5 SX4-et néztem ki. De sokak szerint ez már nem lesz olyan megbízható, mint a régi, békalámpás Corolla.
2021. nov. 2. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen SX4-em van. Nagyon megbízható autó. Egy típushibája van ami előbb-utóbb mindegyiken kijön, az ABS kocka, annak a javítása kb 50-70 ezer között van. Ha ez megvan, akkor csak olaj meg fékbetét kell neki. Annyi baja van még, hogy a mai hasonló autókhoz képest kicsit sokat fogyaszt, nálam 8 körüli az átlag, leginkább városban járva, de dugók nélkül.
2021. nov. 2. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Nézegettem egy pár hirdetést, meg fórumokon is írják, hogy 300 ezernél fel kell készülni a motor generál rá. Nem tudom.
2021. nov. 2. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

300 ezer km után motor generál és eltántorít

Nem való neked az autózás maradj a 30 éves autóknál

2021. nov. 2. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:

SX4 nagyon megbízható autó. Alig van benne extra, így nem sok minden mehet tönkre, az alap alkatrészek meg 2008-ra már kiforrottak voltak.

Nekem 2013-as, 1.6-os volt. Megbízhatóságra jeles.

Kényelemre viszont csak közepes. A kormányt nem tudod magad felé húzni és hosszú lábam miatt nem tudtam elég kényelmesen elhelyezkedni. Másik probléma a menetzaj; autópályán 120-nál nem mentem ezért többet vele.

2021. nov. 2. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább E12 Corollát választanék helyette, az nagyon jó. Nekem is E11 van amúgy és csak pénzhiány miatt nem váltom E12-re. Tetszik mindenben is.
2021. nov. 2. 17:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért a Corolla itt van 500 ezerrel, s nem kellett a motorhoz hozzányúlni. Nem értem ezt a nem neked való az autózás dumát. Azért egy generál nem 2 fillér.
2021. nov. 2. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá csappassad tovább az e11-eddel
2021. nov. 2. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Corollád kényelmesebb mint az SX4. A lelkedet kirázza az autó, olyan kemény a futómű, az összes műanyag zörög, krva hangos a motor, az egyetlen előnye, hogy nem szokott elromlani.
2021. nov. 2. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet E12 lesz. Az egyedüli ok egyébként a klíma hiánya az E11-nél. Vehetnék persze klímás E11-t, de ha már autó csere, akkor inkább egy újabban gondolkoznék. Még a Mazda 3, ami tetszik, de azok meg rohadnak, ahogy hallottam.
2021. nov. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!