Miért rángathat a kocsi elindulásnál?
Figyelt kérdés
Én a kuplungra gyanakodnék de mivel 3 hónapja lett cserélve ezért nem tudom. Ezt is csak ha már mentem vele legalább 40 kmert akkor csinálja de van hogy nem. Van hogy annyira rángat hogy nem tudok elindulni vele rendesen és lefullad2021. okt. 31. 13:17
1/8 anonim válasza:
Kuplung tuti nem lehet. De így látatlanban nem tudjuk, pláne hogy azt sem tudjuk benzines vagy dízel kocsiról van szó.
2/8 anonim válasza:
1, Kuplung miért nem rángathat??
4/8 A kérdező kommentje:
1.6 benzin. Ha eleget adok akkor jobban rángat
2021. okt. 31. 13:55
5/8 anonim válasza:
Nem folyik az olajad? Nekem is hasonló jelenség van, pár apró döccenés induláskor és váltáskor, de nálam van némi olajfolyás a kuplungharangnál a váltóból, és szerintem kaphatott belőle egy kicsit a kuplung, ez miatt meg-meg csúszik mikor lassabban engedem fel a pedált.
6/8 anonim válasza:
Nyilván szarul lett össze rakva és meglibbent a tárcsa össze tolásnál.
Szét kell szedni és lehet egy új tárcsa csere megoldja, hacsak nem az egész szerkezet hibás. AZ már húzósabb egy kicsit.
7/8 A kérdező kommentje:
Mentem vele vagy 8ezret azóta addig nem volt baja
2021. okt. 31. 16:44
8/8 anonim válasza:
Nekem hidegen indulásnál csinálta, (1.6 benzin). Megcsinálták, valami elektromos kütyü ment el benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!