Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használtautót vásárolnék 7-10...

Használtautót vásárolnék 7-10 millió között. Ki mit ajánl? Milyet érdemes? Segítsenek!

Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 09:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

#6, pont K Astrát vettem 3 éve. Akkor 4,5 millióról indult az alapár. 7 millióért már a legmagasabb felszereltségű (Innovation) modellt megkaptam led-mátrix fényszóróval, bitrubós motorral.

Ma ennyiért kapsz egy alapmodellt, alapfelszereltséggel, halogén fényszóróval, 3 hengeres 1.2-es motorral.

De áh, egy forinttal "nem drágult" szerinted... Rendben, akkor 3 éve valamiért nagyon olcsón dobálták az ember után az új autókat, ha mindenképp a te szemszögedből akarjuk nézni. A lényegen nem változtat.

2021. okt. 30. 11:35
 12/24 anonim ***** válasza:

#12: Ez szimplán hazugság, jelenleg 5,7 millió az alapmodell ára az aktuális katalógus szerint.

Amit meg te írsz, az 3 éve sem 7 millió volt a katalógus szerint. Lehet hogy te készletről/extra kedvezménnyel annyiért el tudtad vinni, de a "rendes" ár jóval több volt.

2021. okt. 30. 13:20
 13/24 anonim ***** válasza:

#11 Először is leszögezem, hogy az előző kommentben elírtam. Nem a K Astrára, hanem L-re gondoltam.

Viszont ne felejts el valamit: azt hiszed, hogy most jól beolvastál nekem és megsemmisítetted az érvelésemet, de ugye világos, hogy pont engem igazolsz vele? Írtam, hogy 2002-ben a G Astra 3.5 millió volt. Te 3 éves, azaz 2018-as árakról beszélsz. 2002 és 2018 között az infláció 80% volt. Tehát a 2002-es G Astra ára 2018-ban 6.3 millió lett volna. Ehhez képest te azt mondod, hogy a K Astrák 4.5 milliótól indultak 2018-ban. Barátom... AKKOR OLCSÓBBAK LETTEK AZ AUTÓK, NEM? 80%-os infláció mellett az Astra ára csupán 30%-ot emelkedett. Ha a K Astra 6.3 millió lett volna 2018-ban, akkor lett volna azonos értékű. 6.3 fölött beszélhetnénk áremelkedésről, de ehelyett 4.5 milliót mondtál te magad. Gondolkozz már kicsit.

Abban persze igazad van, hogy az autók árai a jelenlegi szituációban megemelkedtek jelentősen. Igen, 2018-hoz képest magasak az árak. De 2002-höz képest nem, hiszen most beszéltük, hogy 2002-höz képest eleve alacsonyan voltak és most a nagy emelkedéssel együtt jutottunk el csak ahhoz, hogy egálban legyenek az árak. A nagy emelkedéssel együtt SEM drágábbak az új autók ma, mint 2002-ben. Szóval 2018-hoz képest lehet magas árak miatt hüppögni, de olyat senki ne merjen nekem mondani, hogy "régen mennyivel olcsóbbak voltak az autók".

2021. okt. 30. 15:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés, ahogy az elején látszott.
2021. okt. 30. 15:56
 15/24 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ahogy leírtad aranyásó fiatal csajok szédítésére kell a kocsi!

Ezzel sincs baj, csak akkor az a cél, hogy minél villantósabb legyen a verda, így már jóval behatárolhatóbb!

Itt már alap, hogy prémium márka kell, ezen belül nagyjából a célközönségednek mindegy, mert általában tök hülyék az autókhoz, elég nekik a prémium logó, meg, hogy látszódjon nem egy 20 éves lepukkant szar!

Szóval Audi, BMW, Mercedes bűvkörből bármi ami eléggé nagy és vagány!

Lexus és Infiniti márkákat nem ajánlom, nem azért mert szar, hanem mert nem eléggé villantós a célközönségednek!

2021. okt. 30. 17:19
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 15-ös válaszolónak, szerintem egy mercedesre fog eani a választásom. Mikor meglesz az autóm, valamelyik női válaszoló nem szeretne eljönni egy körre vele?
2021. okt. 30. 18:46
 17/24 anonim ***** válasza:
De, hogyne szeretne, csak az a baj, hogy addigra mindenki aki ezt most olvassa, mar nyugdijas lesz. Nem gond, ugye?
2021. okt. 30. 18:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Ledöbbenve és meglepődve látom, mennyi energiát fordítanak itt a 14-es és 17-es válaszoló az ostobaságra, a kicsinyes és pitiáner stílustalankodásra, méltatlankodásra. A pszichológiában régen lejegyzett effektus, hogy mindenki azt mutatja, helyezi előtérbe, amiben a leggyengébb. Amikor itt engem emberek becsmérelnek és szidnak, meg kell nézni, hogy a saját életükben éppen mi a kisiklás, és ha nyitott szemmel járunk, a választ is megtaláljuk. Hajrá DK.!
2021. okt. 30. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:

"Ledöbbenve és meglepődve látom, mennyi energiát fordítanak itt a 14-es és 17-es válaszoló az ostobaságra"

Mennyi energiát??? A 14-es egy fél mondatot írt, ez kb. 8 másodperc, és nulla energia.

2021. okt. 30. 19:22
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha ilyen célra vennék autót vagyis menősködni,feltünősködni akkor valami cabriót vagy coupét esetleg terepjárót vennék,de a legtökélesesebb erre egy cabrio,tapasztalatból írom. Mondjuk ez már csak jövő tavaszra lesz aktuális.

Audi,bmw,mercedes esetleg porsche vagy maserati,de 8-10 milliós autókkal kissebb városokban vagy falun lehet menőzni.

Amiket én nézegetnék ilyen célra:

Audi A5/s5,TT,A7,Q7-ből az újabb lehet nem fér bele. R8 13-15 milliótól indul.

Bmw 4-es,m5,6-os,x5,x6

Mercedes E coupe vagy cabrio,Sl,Ml-Gl

Porsche Cayenne,Boxster,Cayman

Jaguar f-type

Ford mustang vagy camaro

Maserati Ghibli vagy quattroporte esetleg granturismo,gtből ennyi pénzért a kínálat alján lehet nézelődni.

Ennyi pénzért menősködni én lehet porschét vagy maseratit vennék,vagy f type,mustang,camaro.Aki nem ért hozzá az azt fogja gondolni,hogy nagyon drága autó. Még annyi,hogy ezekből jóval kevesebb van mint a 3 németből.

2021. okt. 30. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!