Tegnap tankoltam, banzin, és aprókkal fizettem ki. Jogosan volt "bunkó" a töltőállomáson a pénztáros?
Ha legközelebb mész, és nem akarja elfogadni, akkor megköszönöd szépen az ajándék benzint, és elindulsz lassan kifelé. :)
sakk-matt. :)
Hát, ez olyan dolog, amitől pénztárosok elég gyakran idegesek. Ha apróval fizetsz, akkor azért, ha nincs apród, akkor meg azért, attól függően, hogy épp mi van nála a pénztárgépben.
Az, hogy adtál neki 15db 200 forintost (ami nem olyan kis érme - nem olyan rég még papírpénz volt :) ), szerintem nem egy vétek, valószínűleg rossz kedve volt az embernek.
Én egyszer csináltam olyat, hogy elfelejtettem magammal vinni a pénztárcámat amikor mentem Balcsira, nem volt akkor még telefonos NFC-s fizetés, úgyhogy se bankkártya, se kp, és ezt észrevettem akkor, amikor 100km-re otthonról megálltam tankolni Siófok környékén. Na, akkor volt az, hogy kitúrtam az autóból minden aprót (szerencsére az 50-100-200 forintosokat mindig belerakom, hogy legyen mivel mosni), és azzal voltam kénytelen fizetni a benzinért hogy hazajussak a tárcámért. Lett belőle vagy 20db ötvenes, meg ugyanennyi 100-as, 200-as, sőt, megtoltam még pár tizessel, huszassal is amit találtam, mindezt nagyon korán reggel, a pénztáros épp kávézni készült a műszak elején amikor ezt előadtam. Bár a sűrű bocsánatkéréseim meg a szánalmas sztorim hatására nem volt kifejezetten bunkó, de azért láttam az arcán hogy legszívesebben elküldene a halál f*szába így reggel 6 körül, és az ott tök érthető is volt. :D
Soha nem fogom megérteni, hogy az ilyen kötekedő, suttyó emberek miért nem mennek el gyárba szalag mellé dolgozni.
Úgy látszik, dohányboltoknál és benzinkutaknál előírás, hogy minél sötétebb és frusztráltabb legyen az eladó.
Meg mi az, hogy nem fogja elfogadni? Hát akkor panaszkönyv, google + szólj a főnökének, aztán ha mázlid van, kirúgják a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!