A motorolaj esetében az ajánlott ACEA minősítéstől eltérő olaj (c3 helyett c2) használata gondot okozhat?
Ez alapján az i20 motorokba ACEA A3/B4 a követelmény.
Amúgy tőlem azt öntesz bele amit akarsz, ha nincs kéziköny, és neten keresni is képtelen vagy.
"ACEA C2: Figyelmeztetés: ezek az olajok bizonyos motorokban nem alkalmazhatók az alacsony HTHS viszkozitás miatt. Ilyen esetben a gépkönyvi és gyártói előírásokat be kell tartani."
A használati utasítás engedélyezi utántöltésre?
Nem tudod visszavinni és kicseréltetni? (Vagy ajándékozd el: "Az ACEA C2 egyes Honda, Mitsubishi, Peugeot, Subaru, Suzuki, Toyota típusokban használatos.")
igen, az előírt szabvány betartása nagyon fontos
ha már beletöltötted, minél előbb cseréljed le
Köszönöm a hasznos válaszokat, nem öntöttem bele csak én régebbi autót használok és nem foglalkoztam ilyesmivel ezelött, az olaj be lesz cserélve.Kösz mégegyszer.
Az egyes anonimnak a válaszom: Ha nem tudsz tisztességes választ adni minek firkálsz ide bármit is? Ez olyan "mintha" úgy köszönném meg hogy : köszi a segitséged ,de ap.d fa..át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!