Valóban szét fog rozsdásodni a Mazda 6?
Ez a felhasznált anyag és az elvégzett munka minőségétől függ.
Ha profik csinálták, akkor is szükség lehet 3-5 évente ellenőrizni és újra elvégezni az üregvédőzést.
Szerintem az öt év nem hosszútáv és ha profi anyagot használtak (pl Dinitrol), akkor elég ötévente ellenőrizni, illetve újra elvégezni az üregvédelmet.
Az alvázvédelmet viaszos bevonat esetén kell 1-2 évente ellenőrizni és szükség esetén javítani. Ez viszont egy viszonylag egyszerű művelet.
14. Nem igazán értem ezt az általánosítást. Itthon nem törik össze az autókat? Dehogynem.
15. Ha karban van tartva továbbra is, akkor szerintem nem probléma a kor. Rengeteg 20-on éves autó van forgalomban ma is.
15-ös: ez autó függő.
Láttam már 25 évesen is tip top autót meg 10 évesen is lerúgott fost.
Mindig az dönti el, hogy mekkora hibája lesz és mennyibe kerül javítani. Simán lehet olyan, hogy 15 éves autót nem éri meg javítani,mert komplett motorcsere kéne és lehet olyan is, hogy 25 éveshez elég egy pár 10 ezer Ft-os alkatrész.
Nyilván előny ha nincs szétrohadva. Ha már rohad is akkor el kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!