Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 m Ft környékén milyen...

10 m Ft környékén milyen autók jöhetnének számításban, ha max 5 éves korig fér már csak bele?

Figyelt kérdés

Nem akarom elkapkodni, új autót nem akarok, inkább pár éves prémium legyen.

Egy hónapja olvasgatok a témában, pár autó már gondolatban megvan hogy mik közül választanék, de ha van itt hozzáértő, meghallgatnám az észrevételét.

SUV vagy sedan mindegy.Más nem jöhet számításba.

2021. okt. 22. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én biztos ezt venném.

2021. okt. 22. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Sok paramétert nem adtál meg. Ennyi pénzből én egy VW Passatot vennék, 2.0 dízelt, DSG automatával.

Ennyiért mondjuk elég széles már a választék.

2021. okt. 22. 15:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyszervíz utánit keresek, mert ebben a kategóriában, ált ezek az autók elérik azt a futásteljesítményt, amikor már esedékes a nagyszervíz.Erre külön nem szeretnék költeni.
2021. okt. 22. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
10 milliót biztos nem adnék egy telefingott prémijum használt mercire vagy ajudira. Ez már elég nagy összeg ahhoz, hogy én fingjak először az ülésbe.
2021. okt. 22. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Mondhat akárki akármit én egy Daciát vennyék és a maradék pénz elég lenne sok évre a hsználatára.

De bármilyen lefingott szart veszel az csak majd vinni fogja a pént kegyetlenül.

2021. okt. 22. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Én személy szerint egy facelift Scirocco R-t vennék, de neked az Arteon-t javasolnám.
2021. okt. 22. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a kérdező Prémiumot akar, akkor illene a kérdésnél maradni és ebbe a kategóriába sorolható autókat ajánlani, nem az előítéleteket és berögzűlt ‘prémijum’ ellenes válaszokat nyomatni :)

Több autót is tudnék ajánlani, főleg a Szedán kategóriát céloznám meg, mivel a SUV-k általában rosszabbúl teljesítenek a többletsúly miatt,ami rosszabb gyorsuláshoz és többlet fogyasztáshoz vezet.

Tehát amiket nyugodt szívvel tudnék ajánlani, és megbízhatóak is:

BMW Szinten:

-BMW 5ös F10 Facelift(az utolsóbb modellekből) 2016-2017 2.0d 190 lóval(520d) vagy 3.0d 258lóval (530d),ha pedig Benzin 3.0 306 ló (535i)

kiforott technika,Brutál teljesítmény/fogasztás,és nagyon megbízható a 8as autómata ZF váltóval.(ha telik rá még és ritkábban jó felszereltséggel találni egyet, akkor a G30 as újabb ötös is ugyan erre a technikára épül és ugyan ilyen jók, bár ez a limit teteje és a kinálat alsóbb része árilag)

-BMW 3 as, ugyanezekkel a motorokkal és váltókkal/technikával 2015-2018 körüliek (ha valami kisebb kéne mint az 5-ös)

Audi szinten:

Audi A6 4G Facelift 2015-2018 2.0 CrTdi vagy 3.0 CrTdi motorokkal, ugyancsak megbízható és kiforrott konstrukció mindkettő, itt arra kell figyelni hogy az S-Tronic duplakuplungos autómata legyen vagy manuális, ne Multitronic (A Competition-t és a 3.0T a kivétel, itt 8as ZF es váltó van)

Audi A8 2015-2018 Facelift is van már ebben az ársávban, itt a 8as ZF jár tudtommal minden modellhez, itt is a 3.0 TDI-t javasolnám.

Meg ugyebár van az A4 is, 2.0 TDI 150/190 lóval ami ugyan olyan jó és kiforott mint a fentebbiek.

Merci szinten:

Én esetleg csak az E oszályt tudnám nyugodt szívvel ajánlani, E350 CDI-vel(3.0d) 9g Autómatával (talán még épphogy belefér a keretbe)

Ezek már nem ugyan azok a Mercedesek mint régen voltak, véleményem és igen sok kolléga szerint is már nem éri meg azt a többlet árat az Audi/BMW duóhoz képest amivel drágább. Több a kopogós plasztik, roszabb anyaghasználat kisebb motorosok Renault/Dacia motorokkal vannak szerelve stb..

Talán még a Jaguar-t tudnám ajánlani, ha valami egzotikusabbra vágysz. XF

Igen fiatal darabokat találni belőle a te összegedig, gyakran még garanciával is, ilyen 2016-7-8-9 es körüliek igen mutatósak, és tartósak is 2.0d, 3.0d (ugyebár pár éves autókról többet nem lehet állítani megbízhatóság szempontjából)

És a legvégére, a VW Arteon, amit már más is írt. Ugyancsak egy kiforott megbízható konstrukció a 2.0 TDI-vel, ami az Audikban is van, és véleményem szerint igencsak egy mutatós és szép Autó (márha a Volkswagen től mint nem ,Premium’ kategória eltekintünk)

Remélem szolgálhattam érdemi/számodra érdekes információval, így hírtelen ezek jutottak eszembe, és a legtöbjükkel személyes tapasztalatom is van, vagy saját autóként , vagy a szerelői mivoltamból és/vagy haveri/munkatársi ismeretből :)

2021. okt. 22. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsóhoz egy kis kiegészítés. BMW 5 G30-ról tudok érdemben nyilatkozni, másfél éve vásároltam egyet. Számomra minden tekintetben a legjobb autó, amit valaha használtam. Vezethetősége, úttartása kimagaslik a kategóriatársak közül, a kényelem benne valami elképesztő, egyszerűen élmény vele utazni. A 258 lóerős dízel bőven elegendő, sőt szerintem a 20d-nél nem nagyon kellhet több senkinek. Semmilyen meghibásodás nem került elő eddig, remélem ez így is marad. A Mercedes E-osztály nekem például egy csalódás volt, az üléspozíció nagyon fura, hátul elég szűkös, a minősége pedig már rég nem az, amit pl. a W124, W140-es és társai esetében megszokott volt (nekem a recsegő-ropogó műszerfal megbocsáthatatlan egy 28 milliós autóban).

Egyébként egész jó áron találni szép ötösöket a használtautó.hu-n:

[link]

+ egyik kollégám nemrég Arteont vásárolt magának, szerintem nagyon formás és jól összerakott autó. 10 millió környékén azokból is találni szépet:

[link]

2021. okt. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!