Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 5 2.0 1.5 millióért?

Mazda 5 2.0 1.5 millióért?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy benzines egyterűt, amiben van hely. 1. generációs Mazda 5-öt néztem ki, 2.0 145 lovas benzinest. Leginkább tulajok véleménye érdekelne. Az, hogy rozsdásodik, nem indok nekem annyira, mert mindig kiderül, hogy akinek ilyen bajai vannak, az pár százezerért vette a Mazdát, ez meg úgy gondolom nem a Mazda hibája.
2021. okt. 22. 03:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Más baj pedig nincs vele a rozsdán kívül. Egyébként valóban nem rozsdul jobban a Mazda, mint bármi más, de mivel ez az egyetlen egy hibája van az autóinak, így ezt szokták kiemelni. Te se mai autót veszel, minden autó rozsdul abban az évjáratban.
2021. okt. 22. 06:41
 2/3 anonim ***** válasza:

A rozsda elég nagy baj. Nagyon át kell nézetni, mert a felületi rozsda alatt lehetnek komoly bajok, és akkor bäszhatod. Ha jó állapotú, akkor is érdemes alváz- és üregvédelemre elvinni.

Amúgy abszolút megbízható márka, simán hozza a Honda / Toyota minőséget, csak hát főleg a korábbi években ezeket nem arra tervezték a japók, hogy a csóró kelet-európaiak még 15-20 évesen is vigéckedjenek vele.

2021. okt. 22. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
2. Ezért utaltam arra, hogy sok esetben a gazdán is múlik, mennyire rozsdásodik a szekér, legyen bármilyen márka.
2021. okt. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!