Mazda 5 2.0 1.5 millióért?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy benzines egyterűt, amiben van hely. 1. generációs Mazda 5-öt néztem ki, 2.0 145 lovas benzinest. Leginkább tulajok véleménye érdekelne. Az, hogy rozsdásodik, nem indok nekem annyira, mert mindig kiderül, hogy akinek ilyen bajai vannak, az pár százezerért vette a Mazdát, ez meg úgy gondolom nem a Mazda hibája.2021. okt. 22. 03:31
1/3 anonim 

válasza:

Más baj pedig nincs vele a rozsdán kívül. Egyébként valóban nem rozsdul jobban a Mazda, mint bármi más, de mivel ez az egyetlen egy hibája van az autóinak, így ezt szokták kiemelni. Te se mai autót veszel, minden autó rozsdul abban az évjáratban.
2/3 anonim 

válasza:

A rozsda elég nagy baj. Nagyon át kell nézetni, mert a felületi rozsda alatt lehetnek komoly bajok, és akkor bäszhatod. Ha jó állapotú, akkor is érdemes alváz- és üregvédelemre elvinni.
Amúgy abszolút megbízható márka, simán hozza a Honda / Toyota minőséget, csak hát főleg a korábbi években ezeket nem arra tervezték a japók, hogy a csóró kelet-európaiak még 15-20 évesen is vigéckedjenek vele.
3/3 A kérdező kommentje:
2. Ezért utaltam arra, hogy sok esetben a gazdán is múlik, mennyire rozsdásodik a szekér, legyen bármilyen márka.
2021. okt. 22. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!