Oroszországban a 777-es rendszám miért státuszszimbólum?
Szerintem semmit nem jelent az égegyadta világon :D.
Ez nem az Egyesült Arab EmÍrségek...
Nem csak azokon van. Bármilyen autó kaphat ilyen rendszámot.
Legfeljebb Magyarországra csak a nagyobb kocsikkal indulnak el Moszkvából.
Láttál luxusautót amin van 777. Teljesen tévesen arra következtetsz abból, hogy ez valami kiváltság és csak a luxusautókon van.
K#rva biztos vagyok benne, hogy tele van az ország 777-es nemluxus autókkal is. Csak azok nem szúrtak szemet :D
Moszkvában, Kazanyban és Izsevszkben láttam több tucat 777 es luxus autót, olcsó autóm egyszer se. Külön weboldal van 777 es egyéni rendszám vásárlására. Kérdés, miért ez a szám számít státusz szinbólumnak
2 millió forintnál kezdődik.
Nem kellett sokat keresnem, hogy találjak még ilyen drágákat.
M717MP-77. Ez is drága. Ebben mit jelent a 717?
X555EP-150. Ebbe még hetes sincs...
M122MM-77. Ez is drága.
Azért van luxusautókon, mert ilyen 1-10 millió Forintos rendszámot senki nem fog megvenni egy 15 éves használt másfélmilliós autóra, szerintem tök evidens :D.
8-as: egy kis magyarázat:
Az első rendszámból (MP-77-es végű) egy felületes szemlélő tévesen arra következtethet, hogy minisztériumi autóval van dolga. Gondolom, ezért remélnek pénzt érte.
A második rendszámnál a X...EP a betűk cirill betűkként olvasva "HER"-ként hangzanak, ami magyarul szó szerint "f@sz"-t jelent. Azt mondjuk nem tudom, ezért ki akarna fizetni... :)
A harmadikra nincs ötletem.
Ja engem nem érdekel mit jelent, az a kérdezőnek szólt :D.
Hogy van egy csomó hasonló árú rendszámtábla, amiben nincs 777, és beírtam néhány példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!