Hányszor fulladtatok le friss jogosítvánnyal a lámpánál?
Jó párszor lefulladtam. Sőt lassan 8 éves megvan a jogsim, és néha most is lefulladok. Jó tanács:
Mindenkinél előfordulhat, ezért tojd le magasról ha rád dudálnak. Lazulj, és csináld újra. Idiótákkal nem kell foglalkozni. Én ilyenkor mindig vigyorgok, ettől még idegesebbek lesznek..:)
Ritkán, de előfordult. De ez 15 év múlva is így lesz.
Viszont: mi az, hogy nem nyomod a gázt induláskor? Menjél ki egy elhagyatott helyre és gyakorold a helyes indulsát, mert ez így nem jó. Az autót is szivatod meg nagyon lassú vagy, továbbá dombon így nem lehet elindulni.
Illetve ragasszad ki a T betűt, akkor nem fognak ledudálni.
Menj ki egy üres parkolóba és gyakorold az indulást.
Adjál gázt az indulásnál.
Néha most is lefulladok több év után, na bumm.
Egy hete van jogsid, ne várj csodát.
" én meg nem merem nyomni induláskor a gázt."
Ez a gond az autós oktatásban, a hülye dolgaik. Pl. emelt alapjáratú autóval oktatnak.
A saját példámat is leírhatnám: adagolós dízelen tanultam vezetni, utána lett egy 38 lóerős benzinesem. Én kis híján vért izzadtam, mire rájöttem, hogy mit kell csinálnom, mikortól kell már gázt adnom.
A lényeg nálad, próbáld meg kitapasztalni, hogy hol fog a kuplung, ha eléred, szó szerint állj meg a fogáspontnál és adj gázt!
Utána kezd csak el engedni lassan egyelőre a kuplungot.
Azt leírnád, hogy hogyan nyomod le a pedált?
Ugy értem, a sarkadat a padlón csúsztatva betolod a lábaddal a pedált, vagy felülről letaposod ? Ez sem mindegy!
"Egy hetes a jogosítványom és a kocsinkban a kuplung is új, én meg nem merem nyomni induláskor a gázt..."
Nem kell sajnálni a surlódóbetétet, sokkal több kárt okoz, ha néha nem jön össze a kuplungos elindulás és a rángatás összeveri a fogaskereket a kettőstömegű lendkerékben.
Elso utamon az uj autommal es friss jogsimmal meg kopott nyarigumival onos esos idoben enelkedon 14x fulladtam le egymas utan.
Azota csak akkor fulladok le ha az auto nyűglik (pirosnal alapjaraton kepes ra, most megy szervizbe 😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!