Téli gumi: olcsóbb kategóriából újat, vagy inkább egy nagyobb márkától egy néhány éveset?
Lécci, csak az írjon, aki a kérdésre tud válaszolni, nem mellébeszél.
Új olcsóbb, vagy használt márkásabb. Nem kell, hogy 5 évig jó legyen, csak erre a szezonra kell.
Kérdező ilyen feltételek mellett a használtat venném a helyedben, profilmélységet nézz leginkább.
13-as te amúgy ilyen kretén állat vagy, vagy csak trollkodsz? Minden kérdésnél ahol megjelensz vagy kreténkedsz, vagy faxságokat írsz.
Mennyi szakértő, te jó ég...
Betámadtátok szerencsétlent, mint ha legalábbis valami ismeretlen kínai gumit akarna venni. Gondolom itt mindenkinek 21-es Dot számú Michelin van fent.
A Barum eleve nem egy nevenincs szar márka, a Polaris 5 pedig kifejezetten jó.
Használtat tényleg nem érdemes venni.
Nem köteledésként írom,de ha jövőre cseréled az autót,a jelenlegi autóra nem most kéne téli gumit venni,hanem 2-3 éve kellett volna.Eladás előtt álló autóba már nem szabad nagy összeget költeni,ha nem muszáj.Ha 2-3 éve vettél volna egy jó gumit,akkor már 2-3 éve jó gumival mászkáltál volna télen.Most meg már a gumi az életciklusának a felénél járna.Még mindig tudnád mondani,hogy 2-3 szezont kibír,persze ha jó a profilmélység.
Nem okoskodásnak szántam,de én így csináltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!