Az OPEC országok úgy döntöttek, hogy nem emelnek a kitermelt olaj mennyiségén, emiatt az olaj ára folyamatosan emelkedik.
2021. okt. 10. 17:14
12/21 anonim válasza:
Még mindig Soros áll a háttérben.
2021. okt. 10. 20:37
13/21 anonim válasza:
Csökken a kitermelés de nő a kereslet, emiatt dollárban számolva is nő az olaj ára, plusz a forint az utóbbi időben elég méretesett zakózótt a dollárhoz képes, így 2 oka is van, hogy dráguljon.
2021. okt. 10. 22:28
14/21 anonim válasza:
"a forint az utóbbi időben elég méretesett zakózótt a dollárhoz képes"
Hol??? Ezt most meggyőződéssel írtad, vagy csak lököd a maszlagot, amit a médiában hallottál, olvastál? Itt az elmúlt két év USD-HUF árfolyamváltozása. Lehet az én szememmel van a baj, de valahogy nem látom azt a "giga-mega atombrutál" kilövő tendenciájú dollárdrágulást. Szinte pontosan a matematikai átlagárán vagyunk az elmúlt 2 évnek.
14-es: 1 hónapja 293 volt, ma 315, ez egy hónap alatt 8%-os drágulás.
1 hónapja 450 ft a benzin, most 485. Légy szíves fogj egy számológépet, és írd ide, hogy ez hány százalék.
1db számot írj légy szíves, nem vagyok kíváncsi a maszlagra.
2021. okt. 11. 08:18
16/21 anonim válasza:
15-ös illesz trendet az adatsorra! Ugye hatalmas emelkedés látható?! Nézd meg mennyi volt a dollár egy éve! Felőlem százalékokat is számolhatsz. Minimálisan még drágább is mint most. Ugye akkor is 500Ft-os literárak voltak?! A maszlagra én se lettem volna kíváncsi. Tipikusan a van sapka, nincs sapka esete. Magyarázat mindig van az emelésre.
2021. okt. 11. 08:39
17/21 anonim válasza:
16-os: látom gondosan elkerülted, hogy leírd a számot amit kértem. Vajon miért?
2021. okt. 11. 09:20
18/21 anonim válasza:
Akárki is a felelős ezért annak a k.rva anyja remélem sokszor felcsuklik mostanában
2021. okt. 11. 23:11
19/21 anonim válasza:
Amúgy ezek szívják meg mert senki nem fog 500 forintért tankolni...
2021. okt. 11. 23:12
20/21 anonim válasza:
"Mert nem áll rendelkezésre annyi kőolaj, mint amennyit az emberek el szeretnének autózni."
Akarod mondani, hogy azok az országok, akik a kőolajon ülnek, úgy döntöttek, hogy mesterségesen visszafogják a termelést, így felhajtva az árakat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!