Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 8p felszereltségi...

Audi A3 8p felszereltségi szintjeit mi alapján lehet ellenőrizni?

Figyelt kérdés

A3 8P-t szeretnék vásárolni. És az lenne a kérdésem, hogy mi alapján lehet beazonosítani a felszereltségi szintet: Ambition, Ambiente, attraction?

Az extra listát itt meg tudom nézni, de a felszereltségi szintet nem:

[link]

Egy másik kérdés, ha rá van írva a oldalsó díszlécre és a hűtőmaszkra a sline akkor az mire vonatkozik (külső, belső, futómű)?

Ambitiont szeretnék venni, ami, ha jól tudom sport futóművel rendelkezik, azaz 15 mm-el alacsonyabb, és ha sline futóműves akkor még -10 mm (legalábbis német piacon biztos).

2021. okt. 10. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem így kell venni, hanem leszűrni azokra az extrákra, amikre szükséged van, függetlenül attól, hogy mi van ráírva. Nem is biztos, hogy az aktuális tulaj jól tudja, hogy mi van benne.
2021. okt. 10. 09:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Na rávilágítottál a lényegre, teljesen random írogatják a felszereltségi szinteket. És mint írtam az ambitiont szeretném, az összes többi extra amire szükségem van az a kocsik 90%-ba benne van.
2021. okt. 10. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
De mit az ami miatt mindenképpen kell, hogy a szint meglegyen? Csak az ültetés?
2021. okt. 10. 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Az alvázszám rejti az adatot csak mindegyik felszereltségi szint "A"-val kezdődik.

WAUZZZ8P4A123456

8P- autó karosszéria vagy hasonló

4- évjárat, 2004

A - ez lehet attraction (alap), ambition (sport), ambiente (komfort)

2021. okt. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!