Mindegyik BMW E46-nak nagyon fent fog a kuplungja?
Figyelt kérdés
Nekem is e46 van nem épp egy le rúgott példány, de akkor is nagyon fent fog a kuplungja.
Kuplungolásnál finoman kell ráengedni + gázfröccs máskülönben rángat, dadog.
Anno vezettem Skoda Fabia -t na amiben kevés km-volt annak nem voltak ilyen gondjai .
2021. okt. 10. 08:00
2/6 anonim 

válasza:

Az E46 ilyen, ez nem hiba. Anno nekem is megszokást igényelt először, folyamatosan dadogott ugrált. Amúgy szerintem nem a kuplung fog fent, csak jobban kell nyomni a gázt az nem annyira érzékeny, ezt már az új és automata BMW-kben is tapasztaltam, hogy jobban kell neki nyomni mert nincs olyan érzékenyre beállítva a gázpedál.
3/6 anonim 

válasza:

Nekem teljesen normálisan fog, igaz vadonat új benne minden.
4/6 anonim 

válasza:

Eddig ültem háromban, ráadásul 3 tök más konfiguráció (320d facelift, 328i facelift előtti, 330i facelift). Mindegyikben fent fogott. Nekem E46-om nem volt, de E36 igen, abban is hasonló volt.
5/6 anonim 

válasza:

Hát lehet azt a kuplungot állítani is, szerintem. Nekünk is van E46 nincs rá panasz. De minden autóban kell, hogy lehessen állítani, akár hidraulikus (pl. régi Ladák), akár bowdenes (pl. Astra)
6/6 anonim 

válasza:

2. Te tudod hogy mit irtál ?
Mi köze van a fenn fogó kuplungnak a gyenge motorhoz és a nagyobb gázadáshoz?
Ez a kérdés.
" Mindegyik BMW E46-nak nagyon fent fog a kuplungja? "
Te meg ezt irod.
" Amúgy szerintem nem a kuplung fog fent,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!